الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بشوری کلا ۲ساعت بعد له میشه توت سفید. ب اندازه مصرف بشور تو سبد بذار تو یخچال
توت قرمز و سیاهه
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
خب همون مقدارى كه ميشورى،خورده نميشه؟ كلاً توت رو نميشه زياد نگه داشت
فکر کردم بشه کاریش کرد
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
فردا توت های سالم رو از اونا که به هستن جدا میکنم،
اونایی که به شده رو یا مربا درست میکنم یا شربت،
سالمها هم آروم که فشار وارد نشه توی ظروف درب دار میزارم یخچال،
هربار هم با آب سرد میشورم
اینا به ذهن خودم رسیده😁😁
توت قرمز 🤔 فکرکنم بشه فریز کرد. توت قرمز خوبه میمونه ولی نشور قشنگ ۴روز راحت میمونه ،سبدت ب ...
تو نت دیدم شست گذاشت کاملا آبش خشک شد بعد لابه لاشون شکر پاشید و فریز کرد