2777
2789

من پسرم چهار سالس اصلا گوشی دستش نمیدم یه موقع فیلمای خودشو میبینیم باهم وگرنه بازی اینا اصلا. حالا چند وقته هر وقت مادرشوهرمو میبینیم گوشی میده دستش اینم نتش وصل بوده کلی بازی نصب کرده، الان داشت گریه میکرد بریم اونجا بازی کنم  همیشه میخواستیم بریم زجه میزد که نریم دوست ندارم ، الان به خاطر گوشی مشتاقه بره. منم چند بار به شوهرم گفته بودم این بازی هارو پاک کن ندین دستش، الان باز من سعی کردم ارومش کنم به شوهرم به ارومی گفتم این گوشیو دست بچه ندین شروع کرد داد و بیداد 

سری دیگه میخوام یه دعوای حسابی با مادرش کنم بفهمه خودش کاری نکنه من بلدم ادمشون کنم😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون واقعا اشتباهه اصلا نباید دست بچه گوشی داد

خود مادرش میشینه بچه های مردمو مسخره میکنه که سرشون تو گوشیه بعد خودش میده دست بچه من، زنیکه بیشعور

خود مادرش میشینه بچه های مردمو مسخره میکنه که سرشون تو گوشیه بعد خودش میده دست بچه من، زنیکه بیشعور

باهاش جدی برخورد کن 

سلامت بچه ات در میانه 

گوشی پدر آدمو در میاره مغز رو به فنا میده

حق داری ولی اول با ملایمت بگو گوش نداد اون وقت دعوا به پا کن

اخه میدونه بدم میاد ولی به روی خودش نمیاره، وگرنه من این میگه گوشی میگم شارژش تموم شده مامان، خودش کار داره باهاش اون سریع خودشو میندازه وسط گوشیو میده دستش

اخه میدونه بدم میاد ولی به روی خودش نمیاره، وگرنه من این میگه گوشی میگم شارژش تموم شده مامان، خودش ک ...

رک بگو برا چشات ضرر داره نه . اگه مادرشوهرت گوشیو داد بگو پاشو بریم خونه 

اره چند بار بهش فهموندم نمیخام عادت کنه به گوشی به شوهرمم گفتم مادر خودته حالیش کن ، اهمیت نداد

وضع رو خراب میکنی.یه چیز دیگه رو جایگزین کن برا بچت.یه چیز تو خونه که دلش نخواد بره اونجا با گوشی بازی کنه