2777
2789

مرغ ترش 

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدبانوهای یک سبد توت دارم 

چطور بشورم که خراب نشه؟؟!!

چطور نگهداری کنم؟؟

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

گراتن مرغ و بادمجون 

پیتزا مرغ

شاورما 

سالاد ماکارونی البته اگر با مرغ دوست داشته باشید 

اردور مرغ و بادام 

ته چین مرغ و بادمجان

اکبر جوجه

مرغ سوخاری 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
عشقم طرز پختشو  میتونی بنویسی برام

فدات حرفه ای نیستم هر بار از نت کمک گرفتم،ولی نتیجه خوب و خوشمزه میشه

مواد جوجه رو بزن بهش بعد با روغن کم سرخ کن😋

ساندوییییچ مرررغ

استریپس

خوراک لوبیا سبز و هویج و مرغ و سیب زمینی

آلو اسفناج با مرغ 

ماکارونی با مرغ

ایییی دلم یاد چیا افتادم🤤🤤🤤

همه رو نشور به اندازه مصرف بشور 

خوب تو سبد بمونن خراب میشن،

چیکارشون کنم؟

هربار هم یه ذره میشورم آب می‌ره تو بافتش

مرغ رو با اب نمك فلفل و پياز يه تكه كره  و هويج بذار بپزه نيم ساعت اخر پخت نخودفرنگى و سيب زمينى درشت خرد شده اضافه كن بذار ابش تموم بشه و توى همون روغن سرخ بشه 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى