2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد خیلی مفت خورم

413 بازدید | 24 پست

21سالمه هنوز نه کاری بلدم نه درآمدی دارم همه دوستام کار میکنن من هنوز از مامان بابام پول میگیرم خیلی بدم میاد🙁

عکاسی بلدم ولی خب هیچکس نمیاد به من که تجربه ای ندارم سفارش کار بده برا همین از هیچ جا نمیتونم شروع کنم کی حاضره روز نامزدیش ریسک کنه که من اولین تجربه م رو داشته باشم هیچ دوست و آشنایی هم ندارم که از آشنا ها شروع کنم 

بیکار و مفت خور نشستم تو خونه خیلی بدم میاد

کار دیگه ای هم بلد نیستم از کارای از صبح تا شبی هم خوشم نمیاد برم یه جا آخرش بهم دو تومن بدن

منم شبیه توام 

مفت خور 2

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفت خور ۳

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

چه اشکال داره عزیزم مگه قراره حتما کارکنی

کیف کن خونه بابات

بعدشم همون عکاسی اولش از عکاسی واسه دوستا و اشناهاتون تو فضاهای باز شروع کن

حتی شده یمدت مجانی،، بزار بقیع کاراتو ببینن کم کم مشتری پیدا میشه

برو یه آتلیه عکاسی فعلا تا هم کمی بیشتر یاد بگیری هم درآمد مختصری بدست بیاری.

دیگه بدون اینکه یه چیزی رو درست و به جا بلد باشی  و بدون سابقه کار که نمیشه آدم یهو شروع کنه و انتظار درآمد بالا داشته باشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خب  وقتی آماتوری مسلما هزینه کمتری میگیری کسی هم که هزینه کم میده نباید انتظار کار عالی داشته باشه ...همه کارها اینطوری پیشرفت میکنن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نیمه وقت برو مثلا فقط ظهر تا عصر

صبح ها هم جایی کلاس عکاسی ثبت نام کن که کار با دوربین رو حرفه ای یاد بگیری و مدرک هم بگیری.

بعدش کلاس فتوشاپ و سایر نرم افزارهای ادیت رو بگذرون. 

کم کم سرکار هم چم و خم رو که یاد گرفتی و حرفا ای شدی میتونی خودت مستقل کار کنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خب  وقتی آماتوری مسلما هزینه کمتری میگیری کسی هم که هزینه کم میده نباید انتظار کار عالی داشته ب ...

اره قطعا هزینه کم میگیرم ولی مگه کسی هست چنین شرایطی رو قبول کنه به آماتور پول بده🥲🥺

برو یه آتلیه عکاسی فعلا تا هم کمی بیشتر یاد بگیری هم درآمد مختصری بدست بیاری. دیگه بدون اینکه یه چی ...

کلی کلاس رفتم و اصول عکاسی رو کامل بلدم

کنسرت هم یه بار عکاسی کردم ولی رایگان

ولی خب تجربه ندارم اصلا تنها مشکلم همینه 🥺🥲