2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد خیلی مفت خورم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 24 پست
چه اشکال داره عزیزم مگه قراره حتما کارکنی کیف کن خونه بابات بعدشم همون عکاسی اولش از عکاسی واسه دو ...

همش دوستامو میبینم پول درمیارن یه جوری میشم🥺

خرجمم یکم زیاده دوس ندارم خانواده تحت فشار قراربگیرن مجبورم از خواسته هام بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه وقت برو مثلا فقط ظهر تا عصر صبح ها هم جایی کلاس عکاسی ثبت نام کن که کار با دوربین رو حرفه ای ی ...

هنرستان گرافیک خوندم 

کلاس هم رفتم 🥺

یه کنسرت و یه نشست خبری هم عکاسی کردم ولی رایگان 

دوس دارم مثلا تو فضای باز و اینا سفارش بگیرم پول دربیارم ولی خب واقعا تجربه ندارم بار اول ممکنه خیلی دستم نباشه روش های عکاسی واسه نامزدی و تولد 🥺 

اره قطعا هزینه کم میگیرم ولی مگه کسی هست چنین شرایطی رو قبول کنه به آماتور پول بده🥲🥺

اره بابا چرا که نه. پیج بزن. بعدشم قرار نیس از نامزدی که خیلی مهمه عکاسی کنی از کودک و اینا شروع کن مدارس و مهدها بنظرم عکاس باقیمت مناسب لازمشون باشه تو مناسبتادیگه بلاخره باید ازیه جا استارت بزنی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اره بابا چرا که نه. پیج بزن. بعدشم قرار نیس از نامزدی که خیلی مهمه عکاسی کنی از کودک و اینا شروع کن ...

چجوری برای مهد کودک ها برم درخواست بدم ؟ خودشون دکور و اینا دارن من فقط عکاسی میکنم ازشون ؟ اگه بگن چاپ کن چی 

من جز دوربین چیزی ندارم ؟

چجوری برای مهد کودک ها برم درخواست بدم ؟ خودشون دکور و اینا دارن من فقط عکاسی میکنم ازشون ...

مدارس ابتدایی برو رجوع کن که یه تاریخ مشخص بری از هر کلاس عکس گروهی بندازی و همینطور هر کس میخواد عکس ۳ در ۴

ولی قیمت رو جل تر بگو و کمتر از عکاسی هم بگو یه جورایی با سود کم حساب کن که باهات قرار داد ببندن!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه کارت ویزیت هم برای خودت طراحی کن و تعداد بالا چاپ کن 

لازم میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
 چجوری برای مهد کودک ها برم درخواست بدم ؟ خودشون دکور و اینا دارن من فقط عکاسی میکنم ازشون ...

نمیدونم هیچ اطلاعی ندارم  باید بری بهشون مثال بگی من عکاسم و اینا شاید تو مراسماشون ازت خواستن بیای

من یه مدت زمان دانشجویی واسه کارآموزی میرفتم اونجا دیدم سفره یلدا پهن کردن  واسه یلدا گفته بودن عکاس بیاد از بچه ها عکس و فیلم میگرف....واسه جشنهای دیگشونم احتمالا همین کارو میکنن...

فقط اینو می‌دونم جمله ازتو حرکت از خدا برکت واقعیت داره...از هر راهی که فک میکنین یه درصد جواب میده برو اگه نخواستن ناامید نشو...انقد بروبیا تا پیدا بشه

من خودم کار هنری انجام میدم سعی میکنم نهایت تلاشمو بکنم عروسکام باکیفیت مطلوب باشد شکر خدا مشتری هم میاد

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport