جریان اینکه خواهر شوهر من متخصص زنان وزایمان هستن،دیروز خونه شون دعوت بودیم واتفاقی فهمید من به خاطر عفونت قارچی میترو نیدازول می خورم ، بهم گفت نباید خودسر قرص بخوری وحتما باید معاینه بکنه خودش ،امروز بعدظهر به زور اومد دنبالم تا باهم بریم مطبش ،از صبح چندبار زنگ زده بود که برای بعدظهر آماده باش تا بیاددنبالم ولی خب من به خاطر خجالت بهانه های مختلف آوردم وحتی گفتم به خودش که خجالت می کشم ولی قبول نکرد وگفت مثل خواهر نداشته خودم هستی ،منم مجبور شدم برم باهاش، ولی واقعا تا آخرین لحظه تمایلی به معاینه نداشتم بیشتر از ایشون خجالت می کشیدم تا از دردش،البته خیلی درد کشیدم وایشون مداوم موقع معاینه ،سونو،نمونه برداری تذکر می داد چون به خاطر استرس وخجالت ودرد همکاری نمی کردم وحتی مجبور شد یکی از منشی هارو صدا کنه ومعاینه اش هم دقیق وطولانی بودتقریبا نیم ساعت طول کشید،قبلا اتفاقا پسرم رو عمه اش با سزارین به دنیا آورده بود ولی خب فرق میکنه با معاینه
الان واقعا استرس این رو دارم پنج شنبه که خونه مادرشوهرم دعوتیم چه طوری توی روش نگاه کنم ،خیلی حس بدی دارم،تازه دوباره هم گفت باید یک هفته بعد مصرف دارو معاینه ات کنم و الان غصه یک هفته بعد رو می خورم ،نمی دونم چی کار کنم دوباره نرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دیگه معاینه کرده و خجالت نداره اون براش عادی و خیلیم خوبه انقدر به فکرته
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم