2777
2789
عنوان

کوتاهی تاندون آشیل

7 بازدید | 0 پست

من ی مدت همش درگیر مریضیای عجیب غریبم واقعا توان ندارم اندازه یه زن ۷۰ ساله ضعیفم پای سمت چپم توده در آورد توده خوش خیم ولی عفونت کرد کلی دکتر و دارو آمپول هفتگی و در آخر عملش کردم و زخمش بسته نمیشه این از این ناشکری نمیکنم ولی مشکل جدید خدا بهم داد چند سال پیش پام شکست گچ گرفتم خیلی درد داشت که گچو بد گرفته بودن همون شب نزدیکای صبح رفتم بازش کردم و پامو آتل گرفتم بعد از چند سال از پله بالا پایین شم باشگاه میرم و توالت ایرانی ایستادن زیادن 

خیلی اذیتم میکرد ولی جدی نگرفتم الان ی مدت دیگ نمیتونم تحملش کنم دردش خیلی بیشتر شده در حدی که گریم میگیره و جیغ میزنم ام آر ای گرفتم گفت که پات درصد کمی کوتاهی تاندون داره نه عضلانی فیزیو تراپی انجام بده و تمرینات خانگی به صورت مادام العمر که من جلسه سوم فیزیو دیگه نرفتم چون خیلی درد داشت و سخت بود تمرینات خانگی هم اصلا نمیتونم انجام بدم با فوق تخصص ارتوپد و مچ صحبت کردم گفت تا جوونی بیا عمل کن بعدا محدود تر میشی و مشکلات بیشتر با خیلیا صحبت کردم گفتن عملش خیلی نقاهت سخت داره و فیزیو تراپی بعد از عمل هم درد داره و سخته باید حتما بری  دکتر تست گرفت ازم گفت کوتاهی  تاندون آشیل شدید حساب میشه نیای عمل کنی کم کم راه رفتن هم به مشکل میخوری و لنگ میزنی کسی اینجا تجربه داره بهم کمک کنه دکتر خوب هرجا بلدید بهم بگید از سختیای عمل و دوره نقاهت و اینکه بعد عمل کامل خوب میشه یا ریسک داره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق