2777
2789
عنوان

پسره تو دانشگاه بهم گفت که 😍

1013 بازدید | 22 پست

بچه ها من ترم اخرم و نزدیکه یک ماهه از یه پسره تو یکی از کلاسامون خوشم میاد ایشون خیلی مغرورن و تا به امروز هیچ صحبتی بین ما رد و دل نشده بود تا اینکه ایشون من رو تو کلاس دید زمانی که هیچ کس نیومده بود و یکم راجب درس و دانشگاه از من سوال پرسید کنارشون هم یه دختره بود دوست دخترش نبود ولی با هم اومده بودن  این دختر هی بین حرف های ما میپرید و نمیزاشت حرف بزنیم پسره از من جزوه خواست  من  هول شدم گفتم ندارم ایشون گفت  برای من ناقصه و اینا اگه خواستی   من تا بیام چیزی بگم   گوشیم زنگ خورد  بعد  استاد و اومد و  دیگه نشد حرف بزنیم   من خیلی ازش خوشم میاد به نظرتون امروز بهش پیام بدم به بهانه جزوه یا نه؟  اخه میترسم فکر کنه ازش بدم اومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هول شده بودم   هی جواب سر بالا میدادم بهش

چی میگفتی مثلا یعنی چطوری جواب سر بالا میدادی 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

ن پیام نده

خودتو الکی کوچیک میکنی

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
چی میگفتی مثلا یعنی چطوری جواب سر بالا میدادی

میخواست سر صحبت و باهام باز کنه  و شمارم رو بگیره   هی میگفت جلسه پیش یادداشت کردی  یا نه من گفتم نه   گفت درسا چزوره و اینا   من هی میپیچوندمش 🤦‍♀️

میخواست سر صحبت و باهام باز کنه  و شمارم رو بگیره   هی میگفت جلسه پیش یادداشت کردی&nb ...

ربطی به خوش اومدن نیومدن نداره راجع به درس پرسیده تو جواب دادی

به نظرم پیام نده سری بعد که دیدیش باهاش بهتر رفتار کن در ضمن مسئله اون دختره ام هست نمیدونیم دوست دخترشه یا نه میخوام بگم باید بیشتر بدونی راجع بهش 

اینکه میخواست شماره بگیره ام حدس توعه 

شاید واقعا جزوه میخواسته باید مطمئن بشی 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎