2777
2789
عنوان

برنامه شاد

174 بازدید | 16 پست

کیابرنامه شادشون رایگان وچجوری؟

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

[QUOTE=236754899]عزیزم شاد رایگان نیست من خودم امتحان کردم[/QUO

اگه اینترنت نداشته باشی رایگانه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شاد رایگان نیست من خودم امتحان کردم

چرابرامن رایگان فقط وقتی نت ندارم میرم توش کلی فیلم سینمایی دانلودکردم درعرض۱ثانیه

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
الان ک من نت دارم ولی اون موقع ها ک بسته نداشتم خود اینترنتمو روشن میکردم خودش پیاما میرفت و میومد

چراوقتی اینترنت نداری بالامیاد؟

چرابرامن رایگان فقط وقتی نت ندارم میرم توش کلی فیلم سینمایی دانلودکردم درعرض۱ثانیه

من یه بار یه فیلم 100 مگابایتی باز کردم دیدم از حجم بسته ام کم شده (قبل از دانلود فیلم استعلام بسته رو گرفته بودم)

این نیز بگذرد...
نمیدونم  بعدم اینم بگم ک من اینترنت دانش آموزی هم زدم

خب من اینترنت دانش آموزی ندارم برام بالامیادوقتی نت ندارم چجوری اینترنت دانش آموزی توفعال کردی؟

من یه بار یه فیلم 100 مگابایتی باز کردم دیدم از حجم بسته ام کم شده (قبل از دانلود فیلم استعلام بسته ...

بعضی وقتاکه نت نداری بروامتحان کن 

تو گوگل زدم برام اومد

خب چه کدی زدی میشه بگی منم بزنم؟اون موقع رایگان میشه وچقدره؟

خب چه کدی زدی میشه بگی منم بزنم؟اون موقع رایگان میشه وچقدره؟

من یادم نیس دقیقا خیلی وقت پیش زدم 

تو گوگل بنویس اموزش گرفتن شارژ دانش اموزی 

اینا این میاد و اینکه هر وقت نتت تموم شد نتتو باز کن و برو شاد خودش بالا میاد

اگر قیامت قصه باشه تو رو من کجا ببینم🥲🖤            
من یادم نیس دقیقا خیلی وقت پیش زدم  تو گوگل بنویس اموزش گرفتن شارژ دانش اموزی  اینا این ...

آهان ممنون