2821
2789

توروخدا کمکم کنید دارم میمیرم از درد هیچ وقت اینطوری نشده بودم واسه اولیت باره اینقدر درد دارم . از صبح دوبار بالا اوردم حالمم خیلی بده . خونریزیمم زیاده و دلمم که داره میترکه از درد  چیکار کنم 😭

یدونه شیاف دیکلوفناک بزار

هم ضرری نداره هم زود اثر میکنه هم آبه رو آتیشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوردم ولی خوب نشدم

کیسه آب گرم رو پر کن، با فاصله های کم زمانی بزار به کمرت و‌شکمت ، بشین روش و بزارش وسط دوتا پات ، در این حال که هستی چایی نبات، دمنوش شوید با نبات و دمنوشای گرم دیگه ر بخور تا اروم اروم دردت کم بشه

برو درمانگاه یه آمپول بزن 

میخواستم برم ولی خونه تنهام  کلا هم ۱۵ سالمه . مامانم که رفته دندونپزشکی بابامم سر کار . قبلش بابام خونه بود گفت ببرمت ولی حالم خوب بود گفتم نمیخواد ولی الان از صبح حالم داغونه مدرسه هم نرفتم😭

میخواستم برم ولی خونه تنهام  کلا هم ۱۵ سالمه . مامانم که رفته دندونپزشکی بابامم سر کار . قبلش ب ...

خب ببین نگران نشو

یه لیوان آب جوش رو دوتا دارچین بنداز یکم دم بکشه بخور

اگه تونستی یه نباتم بنداز هم درد رو کم میکنه هم تهوع رو

فشار اومده پایین شاید

وای اصلا شیاف نمیتونم استفاده کنم هرچی باشه به جز شیاف😫

به زور هم شده امتحان کن

اونوقت دیگه همیشه میزاری

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

2823
2791
2779
2792