2777
2789
عنوان

خانمای خیانت دیده بیاید قبول کنیم که همه مون…

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 67 پست
منم خودم که زنای مردم رو میبینم افسردگی میگیرم میگن چقدر خوشگلن همش مقایسه میکنم 

خوب اینا فقط افکار منفیه که جذب میکنی. اعتماد بنفس داشته باش قوی باش و این انرژی مثبت و به دیگران انتقال بده مردی که خیانت میکنه ذاتش خرابه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه اشتباست 

کسی نمیتونه اشتباه خودشو بندازه گردنه کسی دیگه 

این حرف شما مثله اینکه بگیم ، من پول ندارم جامعه پر از پارتی بازیه ، پس دزدی میکنم مقصر هم جامعست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

منم واقعا نمیدونم با این زنهایی ک همه جا هستن و همه چیشوپ رو در معرض دید مردها قرار میدن باید چیکار کنیم؟ شاید من انقد وقت نداشته باشم ک همیشه عین تازه عروس ها باشم، شوهرمم بنده خدا آدم سالمیه و نمازم میخونه، ولی هر چی باشه اونم آدمه. خیلی این موضوع من رو اذیت میکنه

اون زنه از همه نظر از من خوشگل تره واقعا من زشتم قد کوتاه و بدهیکل دماغ بزرگ

عزیزم انقد خودتو نکوب

تو خدا رو داری

حالتو درک میکنم من یه زمانی یه نفر همه زندگیم بود

کاریم کرد همه چیزمو فراموش کردم

ولی بعد چند ماه شروع کردم خودمو قوی کردم

یه روز برگشت گفت خواستم حالتو بپرسم

گفتم حال من اون زمان که رفتی پرسیدنی بود

انقد محکم و با قاطعیت باهاش حرف زدم و جوری رفتار کردم که یعنی حسابت نمیکنم آتیش گرفته بود

و اون موقع احساس قدرت کردم و لذت میبردم

حالا میدونم زمان میبره که خوب بشی ولی مطمئن باش تو خوب میشی و اونم به سزای اعمالش میرسه

تو مخلوق خدایی، خدا خالق زیبایی هاست

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
خوب اینا فقط افکار منفیه که جذب میکنی. اعتماد بنفس داشته باش قوی باش و این انرژی مثبت و به دیگران ان ...

اخه بدبختی اینکه همسرم هر خانمی رو میبینم یه ساعت ازش تعریف می‌کنه من خیلی بدم میاد 

.
حالا خداروشکر جدا شدی و اگه فکر میکنی به خودت نمیرسیدی از الان تلاش کن ورزش کن به پوست و موهات برس ا ...

سایه گذشته همیشه روی زندگیم می مونه تا ابد

یه بچه دارم

رسیدگی و زیبایی هم پول میخواد که من ندارم‌

اخه بدبختی اینکه همسرم هر خانمی رو میبینم یه ساعت ازش تعریف می‌کنه من خیلی بدم میاد 

مشکل از شوهر شماست در درجه اول ،جوری رفتار میکنه که اعتماد به نفستون داغون شده

سایه گذشته همیشه روی زندگیم می مونه تا ابد یه بچه دارم رسیدگی و زیبایی هم پول میخواد که من ندارم‌

کار کن . ورزش که میگم همین پیاده روی خیلی خوبه واسه پوست هم کلی ماسک خونگی هست. الان خونه پدرتون هستید؟بچتون دختره یا پسر چند سالشه؟

عزیزم انقد خودتو نکوب تو خدا رو داری حالتو درک میکنم من یه زمانی یه نفر همه زندگیم بود کاریم کرد ...

خدا بین بنده هاش همیشه فرق گذاشته

یکی مثل من تو بدبختی غرق شده

یکی هم تو‌اسایش. و خوشبختی