2777
2789

سپترون کامپاند دارم.

یکی دیگم دارم یادم نیس اسمشو میتونم بعنوان اورژانسی بخورم؟

دوتا الان بخورم دوتا ۱۲ ساعت بعد یا ۴تا باید بخورم؟

۲۵ اردیبهشت موعد پریودمه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا الان میخوای اورژانسی بخوری!!!

خب چون رابطه محافظت نشده داشتم

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
هشت سال متأهل ام اصلا قرصای اورژانسی رو نه میشناسم نه میخورم 😂

خوش بحالت 

چجوری پیشگیری میکنی؟

ک.ا.ن.د..و.م

من روزای تخمک گذاری رو حتما با کاندومه

ولی الان یک هفته به موعدمه .کم خطره ولی

بازم میترسم

فکر نکنم فرق میکنه قرص اورژانسی دو تاست.

اره ولی قرصای پیشگیری روهم میشه بعنوان اورژانسی خورد .

الدی رو مطمئنم ولی بقیه قرصارو نمیدونم

اره ولی قرصای پیشگیری روهم میشه بعنوان اورژانسی خورد . الدی رو مطمئنم ولی بقیه قرصارو نمیدونم

قرصای ال دی نه

نشنیدم

فقط میدونم باید ال دی رو هر روز خورد برای جلوگیری بارداری هر ماه

ولی اورژانسی برای لحظه ای شک کردی ماهی یکبار میتونی بخوری

خوش بحالت  چجوری پیشگیری میکنی؟

منم تا عمر دارم ۱۳ساله متاهلم 

اصلا نه قرص خوردم نه کاندوم

فقط طبیعی

حاضر نیستم سیستم بدنمو پوستمو هیکلمو موهامو خراب کنم قرص بخورم.اصلا شوهرمم نمیزاره

اهاااا .فکر کردم بعنوان پیشگیری میخوای بخوری‌.چند مدل نخور اینا همینجوری هم کلی عوارض دارن .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=7196976&slug=چی-روشی-دارین-برای-پیشگیری-از-بارداری&postId=206512992