2777
2789

حالم خیلی بده هر روز گریه میکنم افسردگی گرفتم هیچکسم نیست بگه چته

من از ابتدایی تا الان خودم تنها از خونه بیرون نرفتم مدرسه هم میخوام برم نزدیک ترین مدرسه به خونه رو ثبت نام میکنن دقیقا مثل دخترای طالبان که محدودن

نمیدونم چرا اینجا دارم میگم اصلا کسی میفهمه منو یا نه ولی فقط برای درد و دل کردنه 

هیچ وقت نمیتونم تنهایی از خونه پامو بیرون بذارم نمیتونم لباسی که دوست دارم و بخرم هر چیزی رو دوس دارن  خودشون انتخاب میکنن میخرن میگن بپوش 

تا حالا تو زندگیم آرایش نکردم حتی تو خونه لوازم آرایشی هم نداریم چون مامانم خودش مذهبیه و استفاده نمیکنه اصلا . برای منم نمیخرن حتی

با مانتو عروسی میرم هنوز یادم نمیره دوازده سالم بود با چه وضعی رفتم عروسی خواهرم جوری که انگار هفت پشت با عروس غریبه ام تو عروسی خواهرم گریه میکردم واسه هیچکس مهم نبود 

نمیدونم چرا خدا با من این کارو کرد چرا من تو این خانواده به دنیا اومدم 😭😭

هیچی : )          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیصا عین منی 

من تابحال حتی تنها نرفتم مغازه. همیشه بابام منو میبره و میاره مدرسه. حسرت اینکه یه بار برم بیروم تو دلم مونده حتی با دوستام و خانوادمون نمیتونم تنها برم بیرون 

چون خانوادم مذهبیه میگه دختر خوب نیست زیاد بره بیرون هرجام میریم یا بابام پیشمه یا مامانم 

درخواست دوستی میـــــپذیرم😎😂