2777
2789
عنوان

عقب ماندگی ذهنی

228 بازدید | 7 پست

من همیشه بعد از اینکه از اینکه از هنرستان خارج میشم یه مسافت کوتاهی رو باید طی کنم و از یه پل هوایی رد شم هر روز چند روز پیش من داشتم رد میشدم به انتهای پل میخواستم برسم که یه پسری اومد بزرگتر از منه و عقب ماندگی ذهنی داره رفت سراغ اسانسور اول با اینکه اسانسور این پل خرابه بعد اومد از کنارم رد شد من همینطوری از ترس خشکم زد تا اینکه رد شد چون غیر از من و اون دیگه کسی رو پل نبود 

اینو به مامانم گفتم مامانم گفت اشکال نداره اتفاقا ادمای اینطوری کم آزارن 

بعد امروز که دوباره اومدم از پل رد شم دقیقا همون پسره وسط راه ایستاده بود و من از ترس نمیدونستم چجوری باید رد شم بعد یکم موندم تا اینکه از پشتش رد شدم و اون یه جوری بهم نگاه کرد 

بعد من بدو بدو رفتم 

متاسفانه راه دیگه ایی نیست که من از جاده رد شم فقط از همین پله میتونم رد بشم 

چیکار کنم من از این میترسم کسی هم باهام نیست یا هم مسیرم نیست که این مسافت کوتاه رو طی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری فلفل برای اطمینان با خودت ببر ... نمی‌دونم تو مغازه ها میشه پیدا کرد یا نه ... که اگر خدای نکرده سراغت اومد اسپری بزنی ....

تنها راهی که به ذهنم میرسه... نباید تحویلش بگیری ...بهش نگاه نکن و راه خودت رو برو 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

اسپری فلفل برای اطمینان با خودت ببر ... نمی‌دونم تو مغازه ها میشه پیدا کرد یا نه ... که اگر خدای نکر ...

من حتی بهش نگاه هم نمیکنم 

فقط میبینمش خشکم میزنه ترسم میگیره  نمیدونم چیکار کنم