2777
2789
عنوان

حسایت شدید به همسر

838 بازدید | 43 پست

بچه ها من خیلی حساسم به شوهرم 

حتی به خواهراش محبت میکنه حسادت میکنم 

اگر میخواید بهم بد و بیراه بگید لطفا  پیامی ندید چون خودم میدونم اخلاقم خیلی بده الانم میخوام درد و دل کنم امروز رفته بودیم مطب دندونپزشکی اون جا زیاد رفتیم شوهرم بعد از من رسیدش بعد منشیش اومد به شوهرم سلام کرد شوهر منم به پاش بلند شد و گفت سلام حال شما خوبه ارادتمندم البته اینم بگم که شوهر من روابط عمومی بالایی داره با همه این طوریه ولی با یه خانم غریبه این طوری حرف میزنه خیلی حساس میشم الانم بهش گفتم کلی ناراحت شد که به من اطمینان نداری و ناراحت شده

من اصلا تحمل ناراحتیش و ندارم فکر میکنه من بهش اطمینان ندارم   

چطوری از دلش درارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدته  رسما همسرته

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

اگه بهش اعتماد داری چه عیب داره که روابط عمومیش بالا باشه.. بیخیال باش .. خودتم ناراحت نکن زمان همه چیو حل میکنه.. 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا

حتما برو روانشناس یا مشاور چون ممکن بدتر بشی و باعث بهم خوردن زندگیتون بشه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن