2777
2789
عنوان

حسایت شدید به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط دوست ندارم با یه خانم صمیمی حرف بزنه

خب همین چرا دوست نداری؟ این پشتش یه فکری هست اونو پیدا کن 

اکثر وقتا ترس از دست دادن علاقه و محبت طرف مقابله یه نوع احساس ناامنی یا خود کم بینی که نکنه اونا از من بهتر باشن و نظر اونو به خودشون جلب کنن و من تنها بمونم

سلام عزیزم. من چند وقتی هست که به زندگی و روابط بین زن و شوهر خیلی فکر میکنم. البته نمیگم الان علامه ی دهرم. نه. زندگی خیلی پیچیده است... به هر حال در این مورد چیزی که به نظرم میاد، اینه که باید به حقیقت رجوع کنی. اول اینکه آیا همسرت جوری رفتار می‌کنه که اون اطمینانی که باید بهش داشته باشی، اطمینان در مورد عشقش به شما رو میگم، نه خدایی نکرده مسائل غیر اخلاقی...باید ببینی از عشقش مطمئنی،یا اون جور که دلخواه تو هست ازش محبت دریافت نمیکنی. دوم اینکه اگر به نظرت محبت زیادی به شما نداره، آیا شما زیاده خواه هستی یا ایشون کم کاری میکنن، بعد اگر دیدی کم کاری از ایشونه ، باید ازش محبت بخوای. یک مسأله ی دیگه که به ذهنم میاد در این مورد، اینه که احتمالاً به دلایلی، درست یا غلط، یه خودکم‌بینی نسبت به ایشون دارید. حسادت یه مقدارش می‌تونه طبیعی باشه ، اما اگر به نظر خودتون زیاد از حد هست، احتمال داره به خاطر ضعف تون باشه. اگر این جوره، روی ضعف هاتون کار کنید. می تونه دلایل دیگری هم داشته باشه...

سلام عزیزم. من چند وقتی هست که به زندگی و روابط بین زن و شوهر خیلی فکر میکنم. البته نمیگم الان علامه ...

ممنون عزیزم از توضیحت 

شوهرم خیلی محبت میکنه بهم بنده خدا 

تازه خودش ادم مذهبیه 

واسه همین حرص میخوره میگه من که همچین ادمی نیستم