2777
2789
عنوان

حسایت شدید به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم دوسم نداره

آهان آفرین پیدا شد، احساس ناامنی و دوست داشته نشدن

خب الان فکرو داری باید روش کار کنی

الان این فکر که شوهرم اگر با دیگران صمیمی بشه یعنی منو دوست نداره بنویس و بعد برای فکرت دلایل رد کننده بیار یعنی کارهایی که تا الان شوهرت انجام داده که نشون دهنده علاقه ایشون به شماست، مثلا برام خرید میکنه، بهم پول میده، کارهایی که میگم رو انجام میده، ابراز علاقه میکنه، به حرفام گوش میده و....

همشو حتما بنویس و هرروز بهشون نگاه کن

این تا اینجا

آهان آفرین پیدا شد، احساس ناامنی و دوست داشته نشدن خب الان فکرو داری باید روش کار کنی الان این فکر ...

یه کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدین، این حساسیت داشتن به شوهر رو بنویسین و فواید و مضرات این حساسیت روبنویسین

مثلا من روی شوهرم وقتی با خانم های دیگه صحبت میکنه حساسم

فواید: حواسم جمع با کسی دیگه نره

ضررها: ازم ناراحت میشه، عصبانی میشه، قهر میکنه، حالم بد میشه، زندگیم سرد میشه و..‌

همه رو بنویسین و تا جایی پیش برین که ببینید چه ضررهای زیادی داره بابت این فکر بهتون وارد میشه

یه کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدین، این حساسیت داشتن به شوهر رو بنویسین و فواید و مضرات این حس ...

بعد از این هم باید وقتایی که این فکر توی ذهنتون میاد شناسایی کنید و اون زمانها به ضررهایی که داره و آسیب هایی که بهتون میرسه همینطور دلایلی که نشون دهنده علاقه همسر به شما هست رو مرور کنید و آروم بشید

هیچی فقط دوست ندارم با یه خانم صمیمی حرف بزنه

به نظرم حالاتت در رابطه با خانوم غریبه طبیعیه، غیر از این باشه عجیبه ، ولی اینا رو باید تو دلت نگه داری ، کمی به بیخیالی بزن ، بعصی وقتا هم به روش بیار 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده