2777
2789
عنوان

خانوم عبی و این خز و خیلا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 61 پست
شاید گزارش بزنن به عنوان تبلیغ ممنونم از محبتتون عزیزم❤🙏🏻 ولی دیگه فعالیت ندارم

نه اخه همه تو نی نی سایت می زارن کسی چیزی نمیگه که ‌ بزار سریع پاک کن . 

یعنی پیجتون رو هم بستین؟🥺حیفه آخه خیلی قشنگه که 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخوام یاد بگیرم چیکار باید بکنم؟؟؟  هیچ پیش زمینه ای ندارم

خودم آموزش دارم 

حالت عروسک روسی رو ۰ تا ۱۰۰ آموزش دادم گلم

کلا پیش نیاز نمیخواد چون توضیحاتم کامله

حدود ۱۵ ساعت آموزشه

مهربون باشیم✨
رفتم ماگ کاپ کیکت رو هم دیدم کارت خیلی تمیزه،برو مغازه های بالاشهر تو تهران خوب برمیدارند ازت یا تو ...

مرسی گلم❤🙏🏻

آره ولی تهران نیستم متاسفانه، ساریم😁

مهربون باشیم✨
نه اخه همه تو نی نی سایت می زارن کسی چیزی نمیگه که ‌ بزار سریع پاک کن .  یعنی پیجتون رو هم بست ...

شاید باورت نشه ولی چند بار تعلیقم کردن😑

بخاطر شما عزیزم، این پیجمه parmid_claydolls

ممنونم ازتون❤

مهربون باشیم✨

گلم بنظرم چنل یوتیوب هم بزنی بد نیستا 

مثلا اموزش بدی 

هم انگلیسی هم فارسی ک بازدیدت بره بالا میتونی درامد کسب کنی 

بعد هم خودتم معروف میشی میتونی کلاس برگزار کنی  ویا کاراتو بفروشی

بعد این ک طرح هات رو گسترش بده،مثلا طرح ساده ای از چهره رو میتونی بسازی،و کلیی چیزای دیگه

گلم بنظرم چنل یوتیوب هم بزنی بد نیستا  مثلا اموزش بدی  هم انگلیسی هم فارسی ک بازدیدت بره ...

وای این ایده رو داشتم خودمم، یعنی جواب میده؟

من خیلی روی ستاپ فیلم برداری حساسم باید حتما تجهیزات داشته باشم تا خوب دربیاد😬

بله چهره هم کار کردم، این کارم راهی صربستان شد

مهربون باشیم✨
زورم میادا

لطفا پیجتو بده... چقدر هنرمندی😍

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...

چرا جهان سوم پیشرفت نمیکند؟

چون مردمانش فقط دنبال مطالب حاشیه ای و زرد هستند.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍