2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا ادمو از زندگی سیر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 53 پست
نمیشه که همش میشه دعوا اونموقع

بهش بگو شب قبل مشخص کنه ناهار فرداش چی باشه

چی می پزی معمولا؟ به نظر من هم زیاد بها نده به اداهاش. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
🤣😐خو بپرس ازش فلانی چی بپزم

نمیگه که 

آخرشم دعوامون میشه 

گند اخلاقه

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای یه چیزی میگی یا  چهارده ساله از بابت غذاش دیوونم کرده

یعنی تا آخر عمر می خواید به همین روند ادامه بدید !! یه جا جلوش وایسید تمومش کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مثلاً اونایی که از اول نمیخورد: آبگوشت   انواع سوپ  انواع کوکو ها رو  انواع فست فو ...

وا پس چی میخوره😶

با این حساب سر ظهر بندازش روی پشت بوم فتوسنتز کنه😁

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
تو بپز خواست بخوره نخواست نخوره! 

دیگه یه روزایی همینه بساطمون

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.
ای یه چیزی میگی یا  چهارده ساله از بابت غذاش دیوونم کرده

برای اون جدا بپز برای خودتم هر چی دلت میخواد بپز ، اون بد غذاست ولی تو برای خودت همه جور غذا درست کن بخور که اذیت نشی

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
شوهر منکه همه مدل غذا میخوره. به قول خودش هر غذایی از سنگ نرمتر باشه میخورم

خوشبحالت

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

شوهر منم اوایل خیلی عذابم میداد چون خونه مادرش خیلی از غذا ها رو نخورده بود(تنوع غذایی خاصی ندارن همش یا گوشت خوردن یا مرغ با ی کم برنج سفید) فکر میکرد دیگه تا آخر عمرش نباید بخوره

ی مدتی ۲ مدل غذا درست میکردم غذای مورد علاقه خودمو که میذاشتم جلوم بخورم اونم ی ناخونک میزد به غذا و میفهمید اینم خوشمزه اس حالا دیگه عادت کرده هرچی بپزم میخوره

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بره خونه مادرش غذا بخوره چون اون لوسش کرده

همونو بگو از اونا ایراد نمیگرن که

وای خدا شوهر منم اینجوریه میگه ساده درست کن ولی عدسی ، بندری ، بادمجون، سیب زمینی سرخ کرده  ، ...

دقیقا اینا رو هم نمیخوره

نمیگه که  آخرشم دعوامون میشه  گند اخلاقه

😐وختی نمیگه هرچی دوستداری بپز خورد خورد نخوردم نخورد

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

شوهر شکمو واقعا نعمته جلو شوهرم هرچی بذارم میخوره

خوشبحالت 

شماها یه جور خوشبختی خاص دارین بخدا