2777
2789
عنوان

اگه جای من باشید چیکار میکنید

215 بازدید | 27 پست

با شوهرم بحث کردیم زنگ زد به داییش که وکیله گفت می‌خوام اینو طلاق بدم چجوری طلاق بدم نتونه مهریه رو بگیره

شکه شدم اصلا باورم نمیشه این حرفو بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم یه وکیل بگیر

دعوا واسه دو سه ماه پیشه ولی من هر وقت داییشو میبینم حالم بد میشه همش متلک میندازن خودش و زنش 

بعد اون دعوا چند بار بهش گفتم همون جور که داییت از بحثمون با خبر شده همون جور باید زنگ بزنی بگی من اشتباه کردم زنمو خیلی دوست دارم هی می‌گفت باشه فردا زنگ میزنم فردا زنگ میزنم آخرش هم زنگ نزد

این اتفاق واسه دو سه ماه پیشه بعد اون موقع یکی دو بار داییشو دیدم قبلاً آنقدر خوب بود با من الان هم ...

تو چرا باید ببینیشون که تیکه بندازن یا نه .بابا قوی باشید آدمای سمی و حذف کنید .بچه نداری بزن تو کونش یا مارشو سیاست داشته باش 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

جو گیر شده. انقدر که از نظر قانونی و اجتماعی به مردها رو میدن همین میشه.

من از تبار زن‌های تکراری نیستم، من از نسل همان تافته‌ی جدا بافته‌ام. غرور را دوست دارم و عشق و احترام و لبخند و وقار و زن بودن🤍

بچه دار نشو

بچه هم میخواد دکتر نرفته بودم تا به ماه پیش رفتم آزمایش و سونو نوشته برام حتی آنقدر خسیسه پول اینارو به زور میگیره 

بخدا اگه پول نداشت میگفتم عب نداره ولی داره 

دعوا واسه دو سه ماه پیشه ولی من هر وقت داییشو میبینم حالم بد میشه همش متلک میندازن خودش و زنش بعد او ...

یه کاری میکردی دفعه آخرش باشه همچین حرکتی میکنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖