2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا ادمو از زندگی سیر میکنه

518 بازدید | 53 پست

واقعاً دیگه بریدم 

از اول که بد غذا بود فقططط برنج دوست داشت 

حالا قند خونش بالا رفته 

اونم نمیتونه بخوره 

غذاهای سبزیجاتی هم لب نمیزنه 

بخار پز دوست نداره 

سرخ کرده نمیخوره 

اصلا دارم روانی میشم از دستش 

پای گاز که میرم استرس تموم وجودم رو میگیره 

خدایا کم اوووردم دیگه

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.

مقصر خودتون هستید از اول باید میگفتید هر چی من میخورم باید بخوری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣😐خو بپرس ازش فلانی چی بپزم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

عزیزم خورد خورد نخوردم ک و ن لقش خودتی که پروش کردی.. منم شوهرم خیلی خونه مادرش قر و ناز میاورد میوفتن همینه ک هست برو خونه خودت اومدیمم خونمون منم گفتم همینه ک هست برو رستوران.. حالا دیگه درست شده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خاک میخوره؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بره خونه مادرش غذا بخوره چون اون لوسش کرده

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

وای خدا شوهر منم اینجوریه

میگه ساده درست کن ولی عدسی ، بندری ، بادمجون، سیب زمینی سرخ کرده  ، سوپ گوجه ، سوپ و ...خیلی چیزا نمیخوره 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤