2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا ادمو از زندگی سیر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 53 پست

شوهر شکمو واقعا نعمته

جلو شوهرم هرچی بذارم میخوره

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خورد خورد نخوردم ک و ن لقش خودتی که پروش کردی.. منم شوهرم خیلی خونه مادرش قر و ناز میاورد میوف ...

وا ...ن لق چیه 

شوهرشه 

چقدر روابط بین زن و شوهر بی اهمیته براتون

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

درکت میکنم شوهر منم همینه هی اینو نمیخورم اونو نمیخورم این بو میده اون نپخته 😐😐😐برا همین با قد 180 ، 60 کیلوعه کلا😖

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مثلاً اونایی که از اول نمیخورد: آبگوشت  

انواع سوپ 

انواع کوکو ها رو 

انواع فست فود ها رو (پیتزا ؛فلافل ؛ ساندویج ها واصلا هرچی فست فوده )

کشک بادمجان 

فسنجان 

دیگه چی بگم تا تهش رو برین دیگه

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.
نکنه خورد و خوراک مرد گنده رو وظیفه خودت میدونی؟! هر غلطی میخواد بکنه چرا انقد رو میدین  یکی ...

نمیشه که همش میشه دعوا اونموقع

دنیای خواب رو دوست دارم چون حتی اگه کابوسی هم توش باشه کاملا بهش واقفم احساس اینکه تواین دنیا همه کاری ازم برمیاد نیروهای خارق‌العاده ای دارم میتونم پرواز کنم؛دوباره موهام بریزه رو شونه هام ؛بندازمشون پشت گوشام ؛باد بپیچه توشون ومن رو سرمست کنه از نوازششون .اره دنیای خواب نداشته هامو بهم میده ؛ چیزهایی که دنیای واقعی ازم گرفت و بهم پس میده .اصلا همینه که همیشه خوابم میاد.

حالا برعکس ما 

من خودم بعضی از غذاهارو دوست ندارم،یعنی مجبور باشم میخورم ها اما با بی میلی☹مثلا سوپ و آش واقعا غذا نیستن همش برنج دلم میخواد چاقم نیستم بعد شوهرم اگر همسایه ظهر آش بیاره همونو گرم کنی شام بهش بدی میخوره😶من اصلا لب نمیزنم

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
مقصر خودتون هستید از اول باید میگفتید هر چی من میخورم باید بخوری

ای یه چیزی میگی یا 

چهارده ساله از بابت غذاش دیوونم کرده