2777
2789
عنوان

برادرشوهر خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 66 پست
یعنی چی؟ شوهرت کی میخاد بازنشست بشه پس؟ شغلش چیه

شغلش آزاده،از الان بریزیم تا سن۵۲سالگی بازنشست میشه و حقوق بگیر البته اگه درستش کنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه نفر که بلده صحبت کن که باهاش صحبت کنه و بترسونتش

برادرشوهرم یه آدم مضخرفیه که فقط منافع خودش براش مهمه همین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خب میدونی هرماه باید چقد پول بیمه بریزی 

بله عزیزم خب بیمه همینه دیگه هر ماه یه مبلغی رو واریز میکنی که بازنشستگی داشته باشی سر پیری

چجوری بهش گفته نریز اخه ب داداشش چ ربطی داره؟ اصلا بیمه خاصی هسین؟

نگفته نریز که ولی کاری کرده که دیگه نمیتونیم بیمه بگیریم،هیچگونه بیمه ایی نداریم متاسفانه

بله عزیزم خب بیمه همینه دیگه هر ماه یه مبلغی رو واریز میکنی که بازنشستگی داشته باشی سر پیری

سر یه فرصت مناسب با شوهرت حرف بزن توجیهش کن بزار حرفات بیشتر از داداشش تاثیر داشته باشه با تهدید به جایی نمیرسی

خیلی زندگی رو سخت میگیرید میتونه قشنگ و با سیاست حلش کنه نه با عجله و خشونت 

میشه راهنماییم کنی لطفا آخه من۳ماهه درگیرم با زبون خوش به شوهرم میگم پیگیر باش کارت رو درست کنه میگه ول کن درباره بیمه حرف نزن همشو با عصبانیت میگه ها میگه برادرمه چکارش کنم شکایتش کنم تو راحت میشی؟

مهم نیست بنظرت؟با این وضعیت اقتصادی که هرسال داره بدتر میشه برای آیندت یه حقوق دست و پا کنی خوب نیست ...

اتفتقا خیلی مهمه یه اب باریکس واسه دوران پیری که دستت جلوی هرکسو ناکس دراز نباشه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
سر یه فرصت مناسب با شوهرت حرف بزن توجیهش کن بزار حرفات بیشتر از داداشش تاثیر داشته باشه با تهدید به ...

هیچ جوره شوهرم قانع نمیشه چرا چون فقط راه حلش اینه که یا شکایت کنه از برادرش یا برادرش اون کاری که کرده رو درست کنه که هیچکدوم شدنی نیست تازه برادرشوهرم بی محلی هم میکنه

حتما پیگیر بیمه و سابقه باشید ،هم برای دوران بازنشستگی خوبه و هم الان ،  هیچ کی از فرداش خبر نداره ، اگه خدای نکرده مشکلی برای همسرتون پیش بیاد ، اگه بیمه نباشید زندگی براتون خیلی سخت میشه

میشه راهنماییم کنی لطفا آخه من۳ماهه درگیرم با زبون خوش به شوهرم میگم پیگیر باش کارت رو درست کنه میگه ...

یعنی چیکار کرده که نتونید بیمه بگیرید قشنگ و با سیاست با شوهرت حرف بزن بگو که چقدر خوبه واسه اینده خودتون و بچتون کم کم نرم میشه اگه میتونی خودت پیگیر باش 

هیچ جوره شوهرم قانع نمیشه چرا چون فقط راه حلش اینه که یا شکایت کنه از برادرش یا برادرش اون کاری که ک ...

خب بگو بدونیم جیکار کرده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اتفتقا خیلی مهمه یه اب باریکس واسه دوران پیری که دستت جلوی هرکسو ناکس دراز نباشه

خب دقیقا منم همینو میگم شوهرم گوش نمیده میگم عزیزم تصمیمات تو زندگی من و دخترم هم تحت شعاع قرار میده ولی هیچ جوره قانع نمیشه