2777
2789
عنوان

مشهد طبس فردوس آیا شهر مذهبی هستن

127 بازدید | 21 پست

اخه از این سه تا شهر که بودیم بخصوص فردوس و طبس من اصلا خانم بدون چادر ندیدم

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

مشهدیم

فقط بالاشهرش کلا از همه نظر خوبه

مرکز شهر و پایین شهر و...کلا به درد نمیخوره

از لحاظ مذهبی بودنم

همه جور خانواده هایی هستن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبس و فردس اره چون اکثرا مردم بومی ان شهرای خوبی ام برای زندگی ان از لحاظ امنیت ولی مشهد نه از هر قشری هست با اینکه شهر مذهبیه

هر سه شهر زندگی کردم الانم مشهدم...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

مشهد کلان شهره و قابل مقایسه با فردوس و طبس نیستو همه جوره ادم توش هست مثه تهران و اصفهان و... هست

درسته

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

مشهد باز یکم فکر کنم مذهبی کمتر باشه قم که ما رفتیم همه چادری بودن

اره اونجا طلبه هستن 

طبس و فردس اره چون اکثرا مردم بومی ان شهرای خوبی ام برای زندگی ان از لحاظ امنیت ولی مشهد نه از هر قش ...

طبس خیلی گرمه چطور تحمل میکردین

چادر زدن تو امام زاده اش امنیت داره ؟ 

مشهدیمفقط بالاشهرش کلا از همه نظر خوبهمرکز شهر و پایین شهر و...کلا به درد نمیخورهاز لحاظ مذهبی بودنم ...

پارک غدیر آمنه؟