2777
2789

وام ازدواج می‌خوام بخرم که طرف مقداری از پول رو اول میگیره و بعد از حدودا ۲۰ روز وام واریز میشه و بقیه پول رو اون وقت میگیره و ما ضامنش میشیم و مابقی پول میرسه به ما و اقساط رو به عنوان ضامن پرداخت می‌کنیم.طرف گفته اون پولی که قبل از واریز میدین بهم رو براش سفته میدم.منتهی چون بار اولمونه خیلی بلد نیستیم که پشت سفته چی باید بنویسه و چیکار باید بکنیم

لطفا راهنماییم میکنین؟

برای حاجت روایی اون صلوات میفرستم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

علاوه بر سفته یک قرارداد هم بین خودتان با شاهد داشته باین خوبه پشت سفته هم بنویسه که این مقدار بدهکار است به شما بابت قرض الحسنه و به نام شما با مشخصات کامل شما باشه

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

علاوه بر سفته یک قرارداد هم بین خودتان با شاهد داشته باین خوبه پشت سفته هم بنویسه که این مقدار بدهکا ...

به نظرتون این کارو بکنم یا نه؟

به پولش احتیاج دارم ولی میترسم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون این کارو بکنم یا نه؟به پولش احتیاج دارم ولی میترسم

بازم با چند نفر مشورت کن چون مردم خیلی عجیب شدن میترسم شما رو تشویق به این کار بکنم بعد طرف یک کلک دیگه ای  لادن باشه و شما متضرر بشین پس باید علاوه بر سفته پشت نویسی صحیح یک قرارداد محکم با شاهد هم داشته باشی آخه من که طرف رو نمیشناسم آدرس و مشخصات طرف رو دقیق میدونی از همسایه هاش یک تحقیق بکنی ضرر نکردی

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....