2777
2789
عنوان

خانومایی که معتقد و مذهبین میشه بیایید(فقط مذهبی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 24 پست
خدا گفته از تو حرکت از من برکت دکترا هم واسطه ی خدا ان برا شفا خدا که نگفته بشین من دارو بهت تزریق ...

من دارو استفاده کردم بدتر شدم بدن درد شدید گرفتم و زیر چشمام کبود شد..قبلش خونریزی نداشتم ولی با دارو خونریزی کردم..الانم هرچی برای دارو یا دکتر استخاره میکنم بد میاد..یعنی حرف قران رو قبول نکنم؟🥺

من دارو استفاده کردم بدتر شدم بدن درد شدید گرفتم و زیر چشمام کبود شد..قبلش خونریزی نداشتم ولی با دار ...

عزیزم برا درمان که استخاره نمیکنن

برو دکترتو عوض کن

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از طریق اسباب مشکلات رو حل می کنه، مثل این میمونه که مزرعه ای خشک بشه اما بگین نمی خوام آب بارون ...

درسته منم موافقم..ولی چرا استخاره ها بد میاد..هر وقت هم میگیرم آیه صریح قران میگه ..غیر از من خدا از بقیه کمک نخواه که رحمت و لطف او نسبت به تو واسع است..دقیقا این میاد..نمتونم رو حرف خدا حرف بیارم😭😭..خودم موندم چیکار کنم الان

در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

زمانی که دودل باشیم هم نیست؟ وقتی داروی شیمیایی به بدن من نمیسازه چرا باید بخورم؟ بخدا داروی بیماریم همش کورتونه راجع بهش تحقیق کردم فقط باهاش تجارت میکنن الان شده دونه ای ۱۵۰ هزار تومان..

اصلا چرا هی دم به دقیقه استخاره میگیری؟بعضی حرفای خدا با عقل ما جور درنمیاد....

کلا دو سه بار گرفتم توی این دوسال..وقتی آیه ی صریح قران میاد  غیر از من خدا از کس دیگه ای شفا و کمک نخواه که لطف و رحمت من نسبت به تو واسع است(سوره اسرا) بازم برم دکتر؟!

یعنی حرفش رو گوش ندم؟

دکترا میگن خوب نمیشم ..فقط باید تا آخر عمرم دارو بخورم تا کنترل بشه..دارو هم کورتونه که بدن رو ضعیف ...

من روده تحریک پذیر دارم ۶ساله درگیرم ی عکس هم باید بگیرم که دیگه حوصلم نمیکشه حتی نوبت بگیرم 

چه میشه کرد جدیدا دکترمو عوض کردم یکم روحیه بهم داد

خدا بزرگه

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍
من روده تحریک پذیر دارم ۶ساله درگیرم ی عکس هم باید بگیرم که دیگه حوصلم نمیکشه حتی نوبت بگیرم  ...

توکلت به خدا باشه ..عسل بره موم یا قرص بره موم رو امتحان کن من خوردم بهتر شدم..میگن باعث درمان کامل میشه ..ولی چون علت اصلی بیماری من چشم زخمه درمان کاملش نمیشه..راجع بهش تحقیق کن مطمئنم امیدوار میشی..ان شاءالله زودی خوب میشی

توکلت به خدا باشه ..عسل بره موم یا قرص بره موم رو امتحان کن من خوردم بهتر شدم..میگن باعث درمان کامل ...

فدات بشم انشالله خدا دست شفا بکشه رو سرت عزیزم 

ناراحت نباش استرس رو از خودت دور کن