2777
2789

دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید

سوال اولم اینه که واقیعیت داره که سن مجاز برای فرهنگیان تا ۲۴ ساله

و سوال دیگه اینکه من متولد ۷۸ هستم و میخوا برای کنکور ۱۴۰۲ انسانی بخونم بلکه فرهنگیان قبول شم و در ححال حاضر دانشجوی دانشگاه ازاد هستم رشته اموزش ابتدایی

اگه بخوا سال دیگ کنکور بدم باید از دانشگاه انصراف  بدم؟

یا اینکه اون ترم رو مرخصی بگیرم؟

اخه من دلم نمیخواد حتی یه ترم هم عقب بیوفتم تا اگر کنکور قبول نشدم زودتر لیسانس بگیرم و ازمون استخدامی شرکت کنم

بنظرتون میشه هم دانشجو بود هم کنکور شرکت کرد و اگه قبول بشم برا معلمی انصراف بدم از دانشگاه ازاد یا اینکه قبل ثبت نام برای کنکور باید انصراف بدم

از دانشگاه آزاد نمیخواد انصراف بدی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن ۲۴ ساله بله 

در مورد انصراف دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور امسال و بخون

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

عزیزم یه چی بگم مثه اینکه فرهنگیان بالا ۲۴ سال نمیپذیره

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

در مورد شرایط سنی اره درسته 

و در مورد کنکور نیازی به انصراف نیست برای ثبت نام اگر دانشگاه قبول شدید بعدش انصراف میدید

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
یعنی من برای کنکور ۱۴۰۲ میشم ۲۴ به بالا؟

فکر کنم متولد چه ماهی هستی؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱