2777
2789

رسماً از زندگی افتادم این سایت هیچ دستاوردی برام نداشت جز گردن درد و چشم درد

آنقدر اینجا وقت گذاشتم اگه تو اینستا میذاشتم یه پیج میزدم الان کلی رشد کرده بود.

واقعا هیچ فایده ای برام نداشته هیچی.

می‌خوام کاربری رو ببندم میگم یوقت سوالی چیزی از بچه ها داشته باشم چی.

واقعا خوش به سعادتشون

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا نبند 

ادم میاد یه دور میزنه بهرحال 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

آدمها قدرت کنترل متفاوتی دارن من خودم اراده ام ضعیفه دسترسی داشته باشم میام بخوام نیام بائو کلا حذف ...

خودتون مشغول کار دیگه کنید 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

هیچ کاری اینقدر تنوع و سرعت و جذابیت نداده

من خودم گاها ۹ شب خوابم میبره 

صبحا میرم سرکار براهمین زیاد وقت نمیکنم اینما باشم

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را