یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید موقع پرداخت میزنه رمز حساب اما دکمه ای نداره که رمز پیویا رو واست بفرسته چیکار کنم؟
رمز حساب نمیخواست مبلغو میزدی پرداخت میشد
یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽
واسه هویت باید عکس کارت ملی و شخصی و ... رو املود کنم؟
بله،هم کارت ملی،هم شناسنامه،هم با حجاب باشین موقع تایید هویت یه عکس هم در لحظه ثبت میشه، دقیقا یادم نیست به نظرم حدود ۳۰ تومان هم از کارت بابت این ماجرا کم شد ولی برای من واقعا سخت بود هرماه برم عابر بانک ملی و این ماجرا بازم به نفع شد