2777
2789
عنوان

کنکوریم ولی حس درس خوندن ندارم دیگه! اصلا چرا باید درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 53 پست
چیکار کنیم بنظرت من خییییلی عقبم تجربیم...فیزیکو ک میبینم دست و پام سرد میشه😑

شاید اگه یکی دوروز به خودمون استراحت بدیم خوب باشه

که ذهنمون آروم بشه

مدیتیشن هم خیلی خوبه

من انسانی ام،فقط ریاضی گند میزنم🥺🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی با رتبه چند؟ اگه انسانی بودی میگی ترازت چن بود  اصلا چجوری درس خوندی چه مدت

تجربی بودم

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
شاید اگه یکی دوروز به خودمون استراحت بدیم خوب باشه که ذهنمون آروم بشه مدیتیشن هم خیلی خوبه من ...

الان وقت استراحت نیس خواهر😭😭😭😭

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
بچه ها من متولد ۷۸ هستم میخوام برای کنکور انسانی ۱۴۰۲ بخونم از الان که فرهنگیان مجاز شم شوهرم پول ...

پی دی اف هارو دانلود کن از روی اونا بخون

یه روزم هدر نده

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
عربی و زبان و ریاضی صفرم بنظرت میتونم یادشون بگیرم کلا من چهار ساله از درس دورم

از الان کامل میشه واسه ۴۰۲ همرو خوند چندین بارم مرور کرد 

زبان رو فقط لغات بخون

میتونی فیلم آموزشی دانلود کنی از سایت آلا رایگان 

چشم ممنون

ببخشید یه سوال داشتم من الان دانشجوی ترم دوم اموزش ابتدایی هستم

برای اینکه ۱۴۰۲ کنکور بدم باید اون ترم رو مرخصی بگیرم از دانشگاه یا ن هم میشه درس دانشگاه رو بدون وقفه ادامه داد هم کنکور شرکت کرد

اخه من دوست ندارم حتی یه ترم هم از دانشگاه جا بمونم