2777
2789
عنوان

کنکوریم ولی حس درس خوندن ندارم دیگه! اصلا چرا باید درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 53 پست
چشم ممنون ببخشید یه سوال داشتم من الان دانشجوی ترم دوم اموزش ابتدایی هستم برای اینکه ۱۴۰۲ کنکور بد ...

بله اگه روزانه باشی باید انصراف بدی بعد شرکت کنی تو کنکور ولی تبعات زیادیم داره مثلا نمیتونی دیگه روزانه انتخاب کنی باید شبانه و آزاد و پردیس و پیام نور و... اینا انتخاب کنی فک کنم ولی من موندم تو که دانشجویی و این رشته خوبم قبول شدی چرا میخوای بازم کنکور بدی 

بله اگه روزانه باشی باید انصراف بدی بعد شرکت کنی تو کنکور ولی تبعات زیادیم داره مثلا نمیتونی دیگه رو ...

ن بابا کجاش خوبه عزیزم😂

دانشگاه ازاد درس میخونم اموزش ابتدایی 

اون فرهنگیان نیست

یعنی اگه ازاد درس بخونم نمیخواد انصراف بدم؟

ببخشید انقد سوال میپرسم اخه اصلا بلد نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه فک کردم فرهنگیان خب هیچی همون برو کنکور بده   

والا نمی‌دونم منم اینو یه جا شنیدم نمی‌دونم تا چه حد صحت داشته باشه فک کنم فقط واسه روزانه باشه اون قانون واسه آزاد چیزی نشنیدم حالا از یه آدم مطمئن هم میخوای بپرس عزیزم

عه فک کردم فرهنگیان خب هیچی همون برو کنکور بده     والا نمی‌دونم منم اینو یه جا شنیدم نم ...

خخخخ اره بابا چون اون رو باید چهار سال بخونم بعدش ازمون استخدامی بدم

ولی اگه بشه با همین کنکور قبول بشم خیلی خوبه

ممنون از راهنماییت عزیزم

خیلی حس بدیه اصلا حوصله درس خوندن نیست

اره بخدا اصلا حس درس خوندن نیست من خودم فارغ التحصیل شدم ولی هر چی میکنم حس درس خوندن پیدا کنم نمیکنم . بر اساس سوابق تحصیلی ام حقوق پیام نور قبول شدم ولی پدرم میگه آینده شغلی نداره . دیپلم تجربی هم دارم . به زور عمم اومدم تو این رشته . نه با علاقه خودم . خودم انسانی رو دوست داشتم .

سلام 

درس خوندن آسون نیست اگه آسون بود همه میخوندن و به مراد دلشون میرسیدن اما هر کسی تو این مسیر سخت دووم نمیاره 

ببین سعی کن برای خودت یک رویا ایجاد کنی

سعی کن با اون رویا زندگی کنی 

هدفی که بشه بخشی از وجودت اون وقت به راحتی نمی تونی ازش دست بکشی و تا توان داری براش میجنگی 

من امسال پزشکی دانشگاه اصفهان قبول شدم 

بعد دو سال پشت کنکور موندن 

آسون نبود خیلی سختی کشیدم خیلی حرف شنیدم کسی باورم نداشت 

اما من تلاش کردم وبه همشون نشون دادم که من کیم 

که من هر چند سخت تلاش میکنم و آرزوهای شما رو زندگی میکنم

امیدوارم توام موفق باشی