تکدختم مدیر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 عنوان 😃کیبورد ... چالش باحال 😃😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 87 پست بنویس : من تورو ...... بقیه شو بذار کیبوردت بنویسه 😂😂😂 اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐 1401/02/18 | 17:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 من کیبوردم چیزای خوبی پیشنهاد میده همیشه سه تا پیشنهاد داره بخوام میتونم با پیشنهادات ی جمله قشنگ بس ... 😂😂😂دقیقا منم خیلی چیزای سمی تولید میشه 😂😂😂 اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
سوگلی۸۵ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2493 من بدون تو هم مثل شما که در این مورد واقعا تاثیر میذاره رو به رو شد و از قضا تو عکس بزرگترین خرس جه ... اخ خرس بزرگ جهان استان فارسسسسس😂😂😂😂😂😂😂😂💔💔💔💔💔💔 همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 من بدون ت نمیرم است برای اینکه میگن این نشد یکی از دوستان عزیز من هیچکس رو به رو شد و به همین دلیل ا ... 😂😂😂😂 اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
سوگلی۸۵ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2493 😂😂😂😂 حالا ی چیز دیگه ای بگو بنویسیم همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 اخ خرس بزرگ جهان استان فارسسسسس😂😂😂😂😂😂😂😂💔💔💔💔💔💔 😂😂😂😂🤌🏻 سمی شداااا اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
مادر۱دخترم۲رویا عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 426 😂😂😂دقیقا منم خیلی چیزای سمی تولید میشه 😂😂😂 من بدون تو نمیتونم ب احدی از فامیل نیگام نمیکنه که به صورت جذاب و دیدنی از بازیگران اصلی این فیلم در سال بعد از آن شدم😂😂😂🤦
مابدنبودیم عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 6547 من تو رو نمیترسونن و در آن جزیره ناشناخته به خاطر همین گفتم ازت خوششون میاد 😐
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 حالا ی چیز دیگه ای بگو بنویسیم 😂😂حالا بنویسم من امشب ... اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 من تو رو نمیترسونن و در آن جزیره ناشناخته به خاطر همین گفتم ازت خوششون میاد 😐 😂😂😂😂😂😂 اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 من بدون تو نمیتونم ب احدی از فامیل نیگام نمیکنه که به صورت جذاب و دیدنی از بازیگران اصلی این فیلم در ... 😂😂😂😂 اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
مادر۱دخترم۲رویا عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 426 😂😂حالا بنویسم من امشب ... من امشب به یاد داشته باشید که در روستای خودمونه یا بغل میخام برم بیرون پی وی سی سی کم خرید 😂😂😂🤦
سوگلی۸۵ عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2493 😂😂حالا بنویسم من امشب ... من امشب هم به عنوان مثال اگر کسی حتی توی عصبانیت وسط داد و بیداداش هنوزم حرفاش بوی دوست داشتن می داد اون آدم نیستی که در این زمینه به من بده 😐😐😐😐 همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
تکدختم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1099 😂😂حالا بنویسم من امشب ... من امشب خیلی زود میخوابیدم تا آماده شدن برای انتخابات ریاست جمهوری ایران است ولاغیر 😂😂😂 اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌 واست حبس توی قفس میکشم. 🔥 تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
مادر۱دخترم۲رویا عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 426 من امشب به یاد داشته باشید که در روستای خودمونه یا بغل میخام برم بیرون پی وی سی سی کم خرید 😂😂😂🤦 خوشم میاد همیشه بغل میخام هست🤦😂😂😂