2777
2789
عنوان

😃کیبورد ... چالش باحال 😃😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 87 پست
من امشب هم به عنوان مثال اگر کسی حتی توی عصبانیت وسط داد و بیداداش هنوزم حرفاش بوی دوست داشتن می داد ...

😂😂😂🤦🏻‍♀️وااای فقط آخرش 🤣🤣🤣

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
من امشب خیلی زود می‌خوابیدم تا آماده شدن برای انتخابات ریاست جمهوری ایران است ولاغیر 😂😂😂

اخ ت من ا خنده کشتیبییی لعنتی😂😂😂😂😂😂😂

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها این سری بنویسین  میشه لطفاً بهم ....ادامش😂😂

لطفا بهم گفت که در روستای کلاته دلاکان از توابع شهرستان کمیجان در استان خراسان شمالی قرار شد دیگه نتونستم جوابتو میدم 😂😂😂

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
اخ ت من ا خنده کشتیبییی لعنتی😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂خودممم مردممم از خنده 😂😂

میشه لطفا به من بده الهی بمیرم من و تو را به من بده الهی است برای کسی که از این که این نامه را به من بده و نیم میلیون نفر در این زمینه به من خبر بدین ترتیب در مورد نظر خود را به عنوان مثال 

😐😂

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
ا خراسان شمالی هستی ؟🤦😂😂😂

نه بابا اصلن نمی‌شناسم اینایی که نوشتم 🤦🏻‍♀️😂😂

اهل تبریزم

میشه لطفاً بهم کمک کنید تا به حال خود رها کرد و فلان و فلان و فلان و فلان و فلان دیگ ادامه ندادم تا ...

😂😂😂اووووو چقد فلان نوشتی که سیو کرده کیبوردت 😂😂😂

میشه لطفا به من بده الهی بمیرم من و تو را به من بده الهی است برای کسی که از این که این نامه را به من ...

😂😂😂😐🤌🏻🤦🏻‍♀️

م از خراسانم😂😂😂😂دمت گرم 😂😂😂اسم استانمونم ک اومد دا , 😂

جدیی 😂😂😂😂چه باحال