2777
2789
عنوان

😃کیبورد ... چالش باحال 😃😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 87 پست
من تو رو خدا و پیغمبر اکرم سلام که به صورت رایگان از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی شهر تهران به عنوا ...

😂😂😂😂😂🤌🏻

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده اسی بعد مدتها خندیدم😂😂

فدا یو 😂😉

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
بلهههه دیگه به صاحبش رفته😂😘😘👌❤️❤️

😂😂😂

حالا چالشو عوض کن😁😁😁 بنویسن من بدون ...ادامش 

😃😃راس میگی ،

بچه ها حالا جمله رو عوض میکنیم 😂😂 

من بدون ....بقیه ش بعهده کیبورد نازنین 😂😂

😃😃راس میگی ،

من بدون تو نمیتونم اگه واقعا بعد از آن شدم که در روستای خودمونه یا بغل میخام برم بیرون پی ام سی سی کم خرید سی دی های فوتبال اومده بود خونه محترم است و غیره را هم به اونایی که تو را می توان به عنوان یک هفته بعد از آن شدم

حالا چالشو عوض کن😁😁😁 بنویسن من بدون ...ادامش 

من بدون ت نمیرم است برای اینکه میگن این نشد یکی از دوستان عزیز من هیچکس رو به رو شد و به همین دلیل است 😂😂😂😂😂😂

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)
بچه ها حالا جمله رو عوض میکنیم 😂😂  من بدون ....بقیه ش بعهده کیبورد نازنین 😂😂

من کیبوردم چیزای خوبی پیشنهاد میده همیشه سه تا پیشنهاد داره بخوام میتونم با پیشنهادات ی جمله قشنگ بسازم اما برا اینکه دیگ انتخاب با خود گوشی باشه از پیشنهاد وسطی استفاده میکنم😁🤦😂

من بدون تو هم مثل شما که در این مورد واقعا تاثیر می‌ذاره رو به رو شد و از قضا تو عکس بزرگترین خرس جهان توسط شرکت فرهنگی هنری مساجد استان فارس ایران است 😂😂😂😂چیشد اصن