2777
2789
عنوان

😣بهش گفتم شام خونه بابام اینا دعوتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 83 پست
مادرت کاملا اشتباه میکنه  احترامو زوری نمیشه بدست اورد ...

میدونم

بهش گفتم،گفتم مادر من الان جاریم قسم میخوره میگه  بخدا شوهرم 7ساله نرفته خونه بابام اینا بخاطر یه حرف کوچیک تازگیا پا باز کرده میره میاد 

میگه خونواده ی جاریت نتونسن جلو دومادشون وایستن ولی من میتونم 

عسل خانوم شوهرمن اون اوایل حتی نمیزاشت بچه روهم ببرم خودم میرفتم تنها خیلی هم ناراحت میشدم ولی اصلا نقطه ضعف نشون ندادم خودش خسته شد شماهم نه مقابله به مثل کن نه نقطه ضعف نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار هی ب خودش برسه بی اهمیتش کن  اذیتت میکنه ؟ یعنی کتکت میزنه ؟ اگه هیچ باهاش بحث نکنی خب کا ...

منم میگم دیگه وقتی ک کسی تو زندگیمون دخالت نکنه زندگیمون انقدر خوب میشه 

ولی وقتی من ب حرف مامانم گوش میدم یااون به حرف داداشاش یا مامانش ک گوش میده زندگیمون میشه جهنم 

منم میگم دیگه وقتی ک کسی تو زندگیمون دخالت نکنه زندگیمون انقدر خوب میشه  ولی وقتی من ب حرف مام ...

خب اره این واسه همه اینجوریه اول شما باید کوتاه بیای چون مردا همش دنبال غرور هستن 

ب حرف مامانت هیچ گوش نده خیلی سخته زندگی بدون بچه ات و همسرت . باهاش کنار بیا اگه تو ب حرف مامانت گوش ندی و شوهرت بکشی سمت خودت اونم دیگه ب حرف خانودهش گوش نمیده

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

میدونم بهش گفتم،گفتم مادر من الان جاریم قسم میخوره میگه  بخدا شوهرم 7ساله نرفته خونه بابام این ...

مادرت دلش میخواد شوهرتو تغیر بده ...

اما هیچ ادمی تغیر نمیکنهههه ....

شوهرت واقعا بدشانسه که قدر مادرتو  نمیدونه ک با همه ی بدیهاش دوست داره دامادش نزدیکش باشه ...

بااون نمیرم،تنهایی میرم باامروز 9 روز میشه ک قهریم  ن اون بامن میحرفه ن من بااون

خب...پس بگو این دعوای امروزتون از کجا آب میخوره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خودت بروشام بخورحالش ببر.شوهرمنم هروقت میومدخونه بابام الکی قیافه میگرفت الان دیگه نمیادخیلی هم خوب ...

منم شوهرم قیافه میگیره 

یعنی از اول تا آخرش کوفتم میکرد و استرس میداد 

الان دلم نیست حتی سال به سال بیاد اونجا ،،،میذم اونجا تنها اعصابم هم خورد نمیشه 

میدونی برا مادرت مهم نی ک شوهرت نره خونه بابات اینا  ولی مامان منم میگه هیچکاری نمیتونه بکنه ت ...

بنظر من حرف مادرت اشتباهه 

اگه خانواده شوهرت خوبن پس اونا رو وارد ماجرا نکن ،،،،،،،شوعرت بیشعوره !به اونا چه !!

با این کارا میونت هم با خانواده شوهرت خراب میشه !!!!!

بنظرم همه پل های پشت سرت رو خراب نکن ،،،،

بابام میگه ک ولش کن خو همینکه دخترم خودت میای برا من کافیه بزار نیاد  ولی مامانم قبول نمیکنه م ...

اگه خونواده ی شوهرت بهت بی احترامی نمیکنن دلیلی برای نرفتن نداریه.....مامانت اشتباه میکنه....

تو اکه با شوهرت مشکل داری یقه ی خود شوهرتو بگیر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ناراحت نشو درسته کار شوهرت غلطه ولی مامانتم باعت میشه زندگیت خراب شه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم