2777
2789
عنوان

😣بهش گفتم شام خونه بابام اینا دعوتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 83 پست
عزیزم.نه با حاضر جوابی مشکلاتت رو حل کن نه بزار فحش بده.  شاید سرش عصبانی شدی اینجور ری اکشن ن ...

من خیلی صبورم،حتی خونوادشم میدونن ک خیلی صبر دارم 

ولی با فحش هاش دیوونم کرد یجورایی نتونسم خودمو کنترل کنم بعدش ک بهش گفتم خو بچه رو میخای چیکار کنیم 

گف موقع زایمان هم خودت بمیر هم بچه بعد برگشتم دیگه حاضر جوابی کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااون نمیرم،تنهایی میرم باامروز 9 روز میشه ک قهریم  ن اون بامن میحرفه ن من بااون

تاپیکات رو خوندم شوهرت بیخود داره پررو بازی میکنه برو خونه بابات قهر، بهش هم بگو من میرم دیگه هم برنمیگردم خودت میمونی و حرف مردم که با زن حاملش چیکار کرد که فرار رو به قرار ترجیح داد. (شوهرت یکم باید بترسه)

ماجرای دعوای ماه عسل باید حل بشه دیگه، نمیشه اینقد کشش داد.

خودت بروشام بخورحالش ببر.شوهرمنم هروقت میومدخونه بابام الکی قیافه میگرفت الان دیگه نمیادخیلی هم خوب ...

بابام میگه ک ولش کن خو همینکه دخترم خودت میای برا من کافیه بزار نیاد 

ولی مامانم قبول نمیکنه میگه الا و بلا تو هم باید نری خونه خونواده شوهرت اگه بری دیگه نیااینطرفا 

بعضیا میگن حرفاتو سانسور میکنی و اینا ولی بخدا من نمیدونم به حرف کدومشون گوش کنم 

منم خو یه چن بار ب حرف مامانم گوش کردم و دعوت کردنی نرفتم 

ولی دیدم زندگیم نابود میشه دیگه ادامه ندادم

حتی اگر حاضر جوابی کردی حق  ندارهههه همچین چیزی بگه  ..... انتظار دار لال مونی بگیری ف ...

فقط شوهر من اینجوری نیستش کل داداشاش اینجورین 

غیر خودشون کسی رو آدم نمیبینن

بابام میگه ک ولش کن خو همینکه دخترم خودت میای برا من کافیه بزار نیاد  ولی مامانم قبول نمیکنه م ...

نه بنظرمن هم بروخونه مادرشوهرت .چون خودمنم دعوت کنن میرم ولی باورکن ازاینکه شوهرم زیادطرف خونواده من نمیادخیلی هم خوشحالم چون همش استرس میده قیافه میگیره درضمن میبینی همه نشستن هی میگه زودباش پاشوبریم .

بگو میرم بچم هم برا خودمه

بهش گفتم ولی بهم گف بچه برا مادر نی بچه برا پدره

گف الان اگ مامان و بابات طلاق بگیرن داداشت برا مامانته یا بابات 

منم گفتم خو من میخام تو بچه رو بدی به من،برا همیشه از زندگیت برم بیرون 

گف کی با بچش اینکارو میکنه ک منم بکنم

نه بنظرمن هم بروخونه مادرشوهرت .چون خودمنم دعوت کنن میرم ولی باورکن ازاینکه شوهرم زیادطرف خونواده من ...

میدونی برا مادرت مهم نی ک شوهرت نره خونه بابات اینا 

ولی مامان منم میگه هیچکاری نمیتونه بکنه تو نرو خونواده اونا دعوت کردنی 

یه خط ونشونایی میکشه ک اصلا،آدم نمیتونه بدون اجازش کاری کنه 

عزیزم فعلا همسرت با شما قهره هرچی گفت شما کوتاه بیا ک الکی کار ب جاهای باریک نکشه 

باش

ولی اینکه صبح زود بیدار میشه ب خودش میرسه میره بیرون و هروقت دلش خواست میاد اذیتم میکنه 

میدونی برا مادرت مهم نی ک شوهرت نره خونه بابات اینا  ولی مامان منم میگه هیچکاری نمیتونه بکنه ت ...

چی بگم وسط ۲تاادمی که دوسشون داری گیرکردی.ولی یه مدت به نیومدن شوهرت بیخیال باشین خودش میاد تازه ازدواج کردی؟

باش ولی اینکه صبح زود بیدار میشه ب خودش میرسه میره بیرون و هروقت دلش خواست میاد اذیتم میکنه 

بزار هی ب خودش برسه بی اهمیتش کن 

اذیتت میکنه ؟ یعنی کتکت میزنه ؟ اگه هیچ باهاش بحث نکنی خب کاری باهات نداره

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹