2777
2789

از ساعت 10 صبح رفته بیرون الان اومده بهش گفتم شام خونه بابام اینا دعوتم 

برگشت بهم گف اگه حاضرجوابی کنی از این ب بعد برا من برو دیگه بر نگرد همونجا بمون 

منم گفتم عههه ن بابا زرنگ شدیا 

بعد گف بله اگ این کاراتو ادامه بدی گوه بخور برو دیگه بر نگرد برا همیشه همونجا بمون 😔

دیگه فکر نمیکنه ک حتما من یه کاری کردم ک حاضر جوابی کرد 

بخدا تا حالا براش حاضر جوابی نکرده بودم خو یه فحشایی داد ک اصلا حالم بد شد برگشتم جوابشو دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا با این بری مهمونی بهت خوش میگذره😑

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

عزیزم.نه با حاضر جوابی مشکلاتت رو حل کن نه بزار فحش بده. 

شاید سرش عصبانی شدی اینجور ری اکشن نشون داده.

فقط اینو فهمیدم که جفت تون نترل خشم ندارید

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

ضعف نشون نده.بگو بله ک میرم بی کس و کار ک نیستم توهم اینقد تحفه نیستی بخوام تحملت کنم.یبارم ک بری خودش ب غلط کردن میفته

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

با مشاوره حتما مشورت کن عزیزم

شما بین پدرومادرت و همسرت گیر کردی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد