2777
2789
عنوان

اونایی ک فیلم بینن

662 بازدید | 22 پست

فیلم قشنگ میخام موضوعش مهم نی 

ی چیزی میخام ک ادمو بکش سمت خودش 

جدید میخام ساخت ۲۱و۲۲

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

سریال کره ای فردا 

من با هر قسمتش گریه م گرفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومم خب من الان دارم دارک رو میبینم ولی مال 2022 و اینا نیست و بشدت علاقه دارم بهش

البته سریال

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

من سریال made for love رو تا قسمت سه دیدم خوشم اومد باحال بود 

دیشب هم فیلم سینمایی Uncharted 2022 رو دیدم خیلی خوب بود هیجانی و باحال 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سریال جیران

ارزش داره دانلود کنم یا نه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

جیران معمولی رو به خوبه اگه خاتون ندیدی ببین که فوق العادس

خاتون ک چقدر حرص میده چ ارزشی داره😐همش میخوان خاتون و قدیسه نشون بدن .با همه بود

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره