2777
2789
عنوان

😍خوشگلا از خاستگارای سمی یا اکس هاتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 80 پست
یه روز رفته بودم مسجدمون نماز بخونم یه خانومی همونجا خواستگاری کرد. گفتم مامانم باید بگه گفت خب خونه ...

😂😂😂فکر کن همراهت میومد مامانت میگفت ایشون کین مادر خاستگارمه اوردمش  تو خونه

به بخشیدن آدما ادمه میدم تا زمانی که تفنگ بخرم🙃😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیابون یکی منو دیده بود زنگ زده بود مامیشو کشیده بود اونجا ک حرف بزنه با مامانم بعد زنگ پشت زنگ من میگفتم ن 

پسره منو تو خیابون دید شروع کرد فحش دادن ک الی بلی فلانی بهمانی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکی هست کلا ۳۰کیلوعه گیر داده روی من دیپلم هم هست .کارشم نگم چیه .نمیدونم این چجور یمیخواد با زن راب ...

😂😂😂😂😂رژیم گرفته خواهر رژیم

یکی هست کلا ۳۰کیلوعه گیر داده روی من دیپلم هم هست .کارشم نگم چیه .نمیدونم این چجور یمیخواد با زن راب ...

😂😂😂😂😂رژیم گرفته خواهر رژیم

خیلی سال پیش یه بار سر یه درگیری فیزیکی با معلممون که معلممون زد تو گوشم منم زدمش تو دبیرستان رفتم ...

جسارتت دوست داشته یچی دیگه هم هست اینه که نترسیده کتک بخوره ازت😂😂😂😂

من کلاس پنجم بودم 

یه روزظهرجمعه دوست بابام باکل خانوادش اومدن خونمون سرزده ،وگفتن اومدیم خواستگاری ،خواهرم اومدسلام کردورفت که رفت ،دوست بابام شروع کردبه صحبت کردن وتعریف ازپسرش وخودش وخانوادش .‌.منم وسایل پذیرایی وگذاشتم ونشستم ،بابامم گفت دخترم اصلا قصدازدواج نداره ،پسرشون زل زده بودبه من ،بعدباباهه هی اصرار..دیدم پسرش یواشکی به باباهه یه چیزی گفت ،باباهه هم به بابام گفت ،این دخترت که نشسته اینجاروبده به ما😂

معرفت درگرانیست به هرکس ندهند...
تو خیابون یکی منو دیده بود زنگ زده بود مامیشو کشیده بود اونجا ک حرف بزنه با مامانم بعد زنگ پشت زنگ م ...

وا دیونه چیزی بوده طرف😂😂🤕😂

من کلاس پنجم بودم یه روزظهرجمعه دوست بابام باکل خانوادش اومدن خونمون سرزده ،وگفتن اومدیم خواستگاری ، ...

😂😂😂🤕بده به ما ببریم

ولی من خوشم نمیاد کسی به انتخابم بخنده یا مسخره کنه

بالاخره منم تو اون رابطه بودم و اون شخصو پذیرفته بودم

پس کنسله😁😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وا دیونه چیزی بوده طرف😂😂🤕😂

عجیب بود حرکتش برام بهش برخورده بود

بعد ب گوش دوست دخترشم رسیده بود از طریق دوستام

سنشم کم‌نبودا تو بازار پارچه فروشی داشت

دوست دخترش،۴ سال ازم بزرگتر بود دوستمم بود

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عجیب بود حرکتش برام بهش برخورده بودبعد ب گوش دوست دخترشم رسیده بود از طریق دوستامسنشم کم‌نبودا تو با ...

دوست دخترش چیزی نگفت😂😂😂

این پارچه فروشا بلا هستن من تو دبیرستان بود رفتم با مامانم خرید رفتیم توی یه پارچه فروشی طرف رفت کافی گرفت  نمیزاشت  بریم بزارید مغازه ببندم برسونمت 😂😂😂