2777
2789
عنوان

اونایی ک فیلم بینن

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 22 پست
جیران معمولی رو به خوبه اگه خاتون ندیدی ببین که فوق العادس

خاتون هم ندیدم اول جیران رو ببینم پس بعد اون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

این نظرِ منه.  فیلم 96 ملال غرور و تعصب  من بعد از تو  در جستجوی خوشبختی(برحسب و ...

خوشبختی ساخت کجاست

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مهم اینه که همه میدونن قدیسه نیس🤣 من عاشق بازی اشکان خطیبی ام بخاطر همین خاتون رو خیلی دوست دا ...

دقیقا منم دلم براشیرزاد میسوخت خاتونو نفرین میکردم😁

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
سریال کره عی all of us are dead خیلیی هیجانی بود موضوشم زامبی اینچیزا بود من عاشقش شدم خیلی خوب بود ...

اینارو دیدم☹

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

سلام ....یه فیلمی چند سال پیش نصفه نیمه از شبکه نمایش دیدم ولی اسمش یادم نمیاد اسم شخصیتاشم یادم نمیاد که سرچ کنم موضوعشم اونجور که یادم میاد سرچ کردم ولی نیاورد

از فیلمای سیاه سفید و کلاسیک خارجی بود

یه پسربچه ای بود که پدرش باهاش خیلی اوکی نبود یه جورایی رنج میبرد پدرش فکر کنم یه شخص کله گنده بود اینم یه روز فرار میکنه سر از یه کشتی مسافربری درآورد اونجا مجبور بود کار کنه حتی یه بارم گفت پدرش کیه ولی کسی حرفشو باور نکرد تو اون کشتی ماجرا ها و اتفاقات جالبی داشت

بیشتر از این یادم نمیاد

اسمش رو میدونین؟؟