2777
2789
عنوان

دوسال بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 8278 بازدید | 79 پست
اعتماد ساختنیه من الان دیگه به همسرم اعتماد کردم  و این که موندم بهترین تصمیم زندگیم بود

بله پاچیدن زندگی بعد چند سال با وجود  بچه کار راحتی نیست

نسخه زندگی همه هم یکی نیست

شوهر  استارتر بعد این قضیه به شدت اظهار پشیمانی داشته و برای جبران و ساختن اعتماد همسرش تلاش کرده 

ولی بعضی از مردا بعد خیانت خودشون دوس ندارن دوباره با زنشون یکدل بشن و عملا اظهار پشیمانی از کارشون ندارن 

و این   قضیه کاملا تو زندگی ها متفاوته

و ماندن استارتر تو زندگیش کاملا کار درستی بوده

ضمنا به اون بچه ای هم که باید تو زندگیش زیر سایه ی پدرش رشد کنه هم توجه کنید 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

یه کتابی هست به اسم the state of affairs

در مورد خیانته. اونجا میگه درصد بالایی از زوجها چندین سال پس از خیانت هم نمیتونن کنار بیان و جدا میشن.

چه خوب که تونستید کنار بیاید، من متاسفانه درجاتی از پارانویید دارم و ایمان دارم که خیانتکار محال ممکنه یهویی متحول شه و ترک کنه، همین بار هم اگر لو نمیرفت ادامه میداد. لو رفتن فقط لو رفتنه نه درمان شدن خیانت. 

چه میدونم والا. من که آدم زندگی به این سختی نیستم. ماشالا شما خیلی خیلی قوی هستی ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد ساختنیه من الان دیگه به همسرم اعتماد کردم  و این که موندم بهترین تصمیم زندگیم بود

خب شما احتمالن شوهرت خودش اومده اعتراف کرده، وگرنه مثلن خیانتی که لو بره آخه چه پشیمانی ای داره؟ طرف که لو رفته نمیاد بگه دمم گرم خیانت کردم، میگه غلط کردم، من با این قسمتش مشکل دارم که اگر لو نمیرفت چی؟ 

سلام عزیزم حالت چطوره امیدوارم خوب و سلامت باشی شوهرم بهم خیانت کرده  دختردوساله دارم خیلی ن ...

ببین اول اینکه اگر نمیخوای جدا بشی کلن قضیه رو فراموش کن انگار نه انگار که اتفاق افتاده، هربار هم یادت افتاد سریع ذهنتو مشغول یه چیز دیگه کن.

وگرنه بخشیدن و اینا همش حرفه. مگه یارو بی مقدمه اومده گفته من بهت خیانت کردم لطفن منو ببخش؟ نه، طرف لو رفته، همین. پس بهتره ازین ببعد فقط و فقط و فقط به خودت و دخترت فکر کنی و اون ماجرا رو فراموش کنی انگار اتفاق نیفتاده.

خدا بهت آرامش بده عزیزم

شما واقعا شاید تو این امر استثنا باشید کلا خیانت جنسی کلا در برابر شاید ۹۹ درصد زن ها اون زندگی ها دیگه تموم شدس 

حالا یه زنی عاشق شوهرش می مونه یا نمی تونه طلاق بگیره یا موقعیت نداره داره زندگی میکنه و اینا دیگه استثناست ولی اصولا بعد از خیانت جنسی زندگی عادی نیست

ببین اول اینکه اگر نمیخوای جدا بشی کلن قضیه رو فراموش کن انگار نه انگار که اتفاق افتاده، هربار هم یا ...

دقیقا طرف لو رفته باشه بخشیدنی وجود نداره بعد واقعا میشه چه اعتمادی دوباره به این آدم کرد ؟ 

درسته طلاق گرفتن واقعا تو جامعه ی ما سخته و منم قبول دارم 

ولی اینکه بخوایم بگیم بعد خیانت جنسی همه چی عادی هست و دوست داشتن هم بعدش وجود داره و همه چی اوکی اصلاااااااا اینطور نیست . 

درسته بعد از خیانت میشه زندگی کرد ولی فقط میشه زندگی کرد نه اینکه همه چیز اوکی بشه

سلام دوست عزیز راستشو بخوای با مورد دومت مخالفم 

دوست عزیز شما خودت یه تاپیک زدی گفتی عکس اون خانم قبلی رو دیدم و از اینکه ایشون سینه های بزرگی داره خیلی ناراحت بودی 

ببین من نمیخوام حالا به قول معروف مچ گیری از شما بکنم فقط به عنوان یه زن میدونم که خیانت نابود کنندس و واقعا بخشیدنی و نرمال شدنی بعد از خیانت مخصوصا جنسی وجود نداره 

اینکه شما نخواستی طلاق بگیری خب اوکی درک میکنم 

ولی اینکه اعتماد بعد از خیانت هست رو نه ....چون خیانت اعتماد رو کاملا نابود میکنه 

چرا اکثر خود روانشناس ها میگن بعد خیانت طلاق ...چون دیگه میدونن بعد از خیانت زندگی واقعا سخته

حالا یکی تونسته یه گندی که به زندگیش خورده رو جمع کنه بشینه زندگی کنه 

ببینیم کاسه های داغتر از آش می تونن روح و روان این خانم رو بهم بریزن 

حالا مثلا طلاق میگرفت با یه بچه ی کوچیک آواره میشد حال  خوش تری داشت

حداقل پدر بچش بالای سرشه بچش با عقده ی بی پدری و بچه ی طلاق بودن تو جامعه رشد نمیکنه 

در ضمن شوهر این خانم به شدت بعد اون قضیه برای جلب اعتماد و کسب رضایت زنش تلاش کرده و اظهار پشیمانی داشته

و تونسته دل زنشو بدست بیاره

کاری که اکثر مردا بعد خیانت نمیکنن چون از کرده ی خودشون پشیمون نیستن ولی این آقا ثابت کرده به زنش که قضیه تموم شدس

و حتما حتما

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
بله پاچیدن زندگی بعد چند سال با وجود  بچه کار راحتی نیست نسخه زندگی همه هم یکی نیست شوهر &nbs ...

دقیقا همینه

اما منم جوری حق و حقوقمو گرفتم که اگه باز خطایی ببینم به راحتی و با کمترین آسیب میتونم جدا بشم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
دقیقا طرف لو رفته باشه بخشیدنی وجود نداره بعد واقعا میشه چه اعتمادی دوباره به این آدم کرد ؟  د ...

قبول ندارم

من واقعا الان دوباره دوستش دارم البته آدما باهم متفاوتن

حالا یکی تونسته یه گندی که به زندگیش خورده رو جمع کنه بشینه زندگی کنه  ببینیم کاسه های داغتر ا ...

😂😂

ممنون خوب توضیح دادی

و اینکه بچه ها بعد از این اتفاق من خودمم خیلی تغییر کردم تمرکزم رو گزاشتم بیشتر روی رشد خودم 

برای رابطمون بیشتر مطالعه کردم کمک گرفتیم دو نفری تا تونستیم زندگیمونو جمع کنیم من سال اول واقعا فقط فکرم این بود فرصتش تموم بشه جدا بشم اما مشاورم بهم کمک کرد بتونم اول ببخشم بعد تلاشمو بکنم برا زندگیم 

آسون نبود اما الان خداروشکر راضیم