2777
2789
عنوان

کادو روز معلم

865 بازدید | 21 پست

سلام دوستان راستش برای روز معلم تعدادی خانواده ها پول جمع کردن و یه آباژور تزیینی سنگی خریدن که به نظر خودم خیلی زشت و یه جوریه انداختمش داخل حیاط احساس می کنم دستم انداختن من هیچ توقعی نداشتم و اصلا منتظر کادو نبودم .به نظرتون چه بر خوردی کنم دلم میخواد ببرم بهشون پس بدم اینم بگم یک نفر که نماینده شده اینو خریده بقیه اطلاع نداشتن 

واقعا که خیلی بیشعوری.نمونه بارز تحصیلات شعور نمیاره

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کادو رو پس دادن اصلا درست نیست با این فشار اقتصادی که رو دوش خانواده هاس زحمت کشیدن یه چیزی تهیه کردن دوسش نداری به کسی دیگه هدیه اش کن

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر

کادو هر چی باشه نبايد پس بدی

اگه این کار رو کنی مطمئن باش از دستت ناراحت میشن  و سال بعد باهات روز معلم رفتار سردی نشون میدن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی