2777
2789
عنوان

کادو روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 21 پست

حتی من اولش نمی دونستم این چی هست داخل اینترنت سرچ کردم یه جور بعضیا حرف می زنن انگار طلبکارن من نه محتاج کادو بودم نه لنگ دو هزار پول ولی اگر بخوام کسی رو مسخره کنم چنین چیزی بهش میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید حدستون واقعا درسته😐 شاید از تدریستون راضی نیستن واسه همین خواستن یجوری اعتراض کنن  ش ...

چی بگم ولی من امسال خیلی تلاش کردم خیلیا از خداشون بود کلاسشون عوض کنن بیان کلاس من ،هیچوقتم چیزی نگفتن که من بگم بد بودم همکارا یه جوری نگاه می کردن می خندیدن خجالت زده شدم به خدای احد و واحد اگر منتظر کادو بودم اصلا توقعی نداشتم هر کسم کادو می داد حتی خجالت می کشیدم قبول کنم چون خودم می دونم مردم تو چه فشاری هستن .ولی من می گم به جای این چن تا شاخه گلم بود بهتر بود کسانی هم که می گن پررویی اتفاقا کم رو هستم وگرنه با شما مشورت نمی کردم که ناشناس باشه می رفتم به خودش می گفتم منم پس نمیدم چون اونقدر پررو نشدم اتفاقا تشکر هم کردم ولی واقعا کارشون زشت بود