2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی اذیت می‌کنن... گاهی همینجور هی لغو کاربری میزنن... ده بارم پیام دادیم درست نشد ک نشد

اره بخدا من ک گفتم دیگه هیچی نمیگم سکوت سکوت انگار فقط با من لج دارن ..

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

به نظرتون همچین سوالی وقتی که مرد هست پسر و دختر نوجوان مجرد 

مردای مریض جنسی هست درسته؟

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

@نی_نی_یار_پنج   کجایی شما چرا تعلیق نمیکنی اینوو منو دیشب سر هیچ و پوچ تعلیق کردی

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔
پرسیدی تو دو صفحه اول جوابت رو گرفتی دوباره تاپیک زدنت چیه واقعا!!!!

میکه تازه چرا حذف شده ناراحته 😐🤦‍♀️

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
پرسیدی تو دو صفحه اول جوابت رو گرفتی دوباره تاپیک زدنت چیه واقعا!!!!

مریضه الکی میگه

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔
میکه تازه چرا حذف شده ناراحته 😐🤦‍♀️

بعد انتظار دارن شک نکنیم به همه...

واللا جواب این سوالا رو با یه سرچ ساده میشه درآورد اعلام عمومی دیگه نمیخواد

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
@نی_نی_یار_پنج     کجایی شما چرا تعلیق نمیکنی اینوو منو دیشب سر هیچ و پوچ تعلیق کردی

ینفر هم داخل تاپیک قبلی گفت همجنسگراست اینا نباید تعلیق بشن؟