2777
2789
عنوان

کادو برای به دنیا امدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰۰ پول بده 

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

اگه خود جاریت بود فرق داشت ولی شوهر تو میشه عموی اون خانم. نسبتتون خیلی نزدیک نیست که بخوای کادوی سنگین بدی. طلا برای فامیل نزدیکه.

به نظر من هر مقداری که به نظرت مناسبه پول بده. 

برای تعیین جنسیت هم کادو نمیبرن تو هم که اصلا نرفتی.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
ببین مادرشوهرت چی میبره یکم کم تر بده یا خواهرشوهرت

خواهرشوهر که ندارممادرشوهر من زمان عروسی ما گفت ببخشید من فعلا اوضاعم خراب دو تومن کلا دادامروز واسه تعیین جنسیت جاریم یه دستبند برد😑

اگه خود جاریت بود فرق داشت ولی شوهر تو میشه عموی اون خانم. نسبتتون خیلی نزدیک نیست که بخوای کادوی سن ...

تعیین جنسیت من رفتم اما نتونستم کادو بخرم مسافرت بودم... نه دیگه من و همسرم میشیم عمو و زن عموی بچه ای که به دنیا میاد

خودت چقدر مد نظرته  اونا کادوهاشون در چه حد بوده براتون

یکبار کادو دادن اونم کادوی ازدواج یک میلیون و نیم... من مادرشوهرم داره الان جوری رفتار میکنه انگار من باید چهارپنج تومن کادو بدم

تعیین جنسیت من رفتم اما نتونستم کادو بخرم مسافرت بودم... نه دیگه من و همسرم میشیم عمو و زن عموی بچه ...

آخه گفتی بچه جاریم بارداره‌...

یه پلاک حرف اول اسمش یا یه ونیکاد کوچیک بخر. اگه دختره گوشواره هم بد نیست. همه اینا رو میتونی زیر ۲ تومن بگیری.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.