2777
2789
عنوان

شما کدوم رو انتخاب میکنید

59 بازدید | 9 پست

خواستم در مورد یک چیزی باهاتون مشورت کنم واقعا به کمکتون احتیاج دارم کلی و خلاصه میگم

ببینید فکر کنید یک دختر خانم ۲۸ ساله ای هست که مجرده  تو یک شهر سنتی و سر بسته ی خیلی بد زندگی میکنه خاستگار خوب هم نداره بعد یک لیسانس و یک شغل معمولی داره خلاصه این تو یک شهر دیگه ای یه کار خیلی خوب مثلا با حقوق و مزایای عالی واسش پیدا میشه تو همین گیر و دار هم یک خواستگار خوب پیدا میشه پسره عالیه همچی تموم از هر لحاظ ولی شرط میزاره که نرو اون کار رو ((کاره یک کار مشترک بین چند تا کشوره))شما کدوم رو انتخاب میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خاستگاره واقعا همه چی تموم باشه ازدواج

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

شغلم آینده خوبی داشته باشه اونو انتخاب میکنم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

اگربری سراغ اون کار خیلی بهتره پیشرفت میکنی خودت شوهرزیاده.بعدش الان دوره وزمونه ای شده که همه مردااولش همه چی تمومن بعدش خودشون نشون میدن این بنده خداهم اگرهمه چی تموم بود مانع پیشرفت تونمیشد اعتماد میکرد وپشتت بودنه اینکه محدودت کنه وشرط بزاره.