2777
2789

پسرم عاشقققققق این بره گیم نت و دسته بازی کنه بعد من اصن نمیدونم چیه چطوری نداشتم علاقه ای نداشتم دوست دارم برا تولدش بخرم سوپرایز بشه سرچ کردم خیلیییی گرون رو۶۰میلیون بازی عست ارزون باشه درحد یکمبتونه بازی کنه همه چی خیلیییی زود دلش میزنه میدونم بخرمم ته تهش ی ماه ذوق داره وتموم شوهرم راضی نمیش میگ ب درسش لطمه میخوره خودم میخوام بخرم براهمین پولم زیاد نیست دنبال چی باشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تنها جیزیه که دل بچه رو نمیزنه. چون بازیای جدیدش میاداما واقعا گرونه. بگرد دنبال ایکس باکس یکم ...

نمیدونم شاید ولی با شماختی کازش دارم هرچی ک خیلییی دوست داشته اصن خیلی کوتاه مدت بوده دوچرخه اسکیت هرمدا اسباب بازی ک دست گذاشته گفت باشگاه یدهفته رفت گفت بدممیاد اصن هیچیییی خیلیم نگرانشم کاینطوری نمیتونه ی هدف دنبال کنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بله اسمش ( پی اس فایو ) مخفف پلی استیشن 5 هستش

یه کنسول بازی نسل نهمه

هربازی هم ممکنه هزینه های بالایی داشته باشه ،

پیشنهادم اینه جا اینکه 50-60 میلیون بخوای تو خرج بیفتی یه 25 الی 30 میلیون واسش یه کامپیوتر گیمینگ میان رده بگیر

شوهرت راست میگه این دلشونمیزنه خیلی جذابه اصلانخر همینکه بره 1ساعت بیرون بازی کنه بسه

شوهرم اصلا حتی برا۵دقیقه اجازه نمیده گیم نت نمیدونم چرا ولی میگه من چیزای خوبی ندیدمتو گیمنت اصلا نمیذارم همچین جایی بره😐😐بعد اینکه بچمخیلییی خیلیییی حرف گوش کن اصلا لجبازنیست بخرم براش من اجازش ندم سمتشمنمیره میدونم وقتی بخرم خیلییییی خوشحال میشه یکی از بزرگترین ارزوهاش دوست دارم امسال که بیشتر از همه سالها متوجه سوپرایز کادو میشه حسابی کیفکنه ولی بدبختی پول ندارم زیاد🤣

نمیدونم شاید ولی با شماختی کازش دارم هرچی ک خیلییی دوست داشته اصن خیلی کوتاه مدت بوده دوچرخه اسکیت ه ...

بچست. پس نخر براش چه کاریه این همه هزینه. اینم بره گیم نت اینطور که میگی ۲هفته دیگه نمیخوادش

بچست. پس نخر براش چه کاریه این همه هزینه. اینم بره گیم نت اینطور که میگی ۲هفته دیگه نمیخوادش

شوهرمگیمنت نمیذاره بره میگه محیطش خوب نیست سن بچمم کمه۸سالش باید برم حضوری ببینم قیمت مناسب یا دست دوپیدا میشه دوست دارم خوشحال بشه

بله اسمش ( پی اس فایو ) مخفف پلی استیشن 5 هستشیه کنسول بازی نسل نهمههربازی هم ممکنه هزینه های بالایی ...

ممنون از توضیحتون