بچه ها یه پسره هست تو کلاسمون بعد واقعا طرف هم خوش فیس ام خوش استایله و تو کلاسمون با هیچکی هیچی ارتباطی نداره در این حد که حتی با پسرا هم حرف نمیزنه با اینکه کل پسرا اکیپ شدن بعد حالا چند باری پیش اومد و خب بین کلاس ها رو باهم صحبت کردیم و خب تا حدی صمیمی شدیم و یه ارتباطی داشتیم باهم حالا از این همه توضیح الکی منظورم این بود که یه فرقی بین من و بقیه بچه های کلاسمون قائل شده بعد حالا هفته پیش دوشنبه رو یه کافه باهم رفتیم البته دیت نبود منو دوستم بودیم و اونم با دوستش بود دیگه بعد از اون روز کلا دانشگاه تعطیل بود و من اینو ندیدم که ببینم بعد از اون روز میخواد چطوری باهام رفتار کنه و ما تا حالا بهم پیام ندادیم مثلا فقط تو گپ های کلاسمون اینا باهم حرف زدیم نمیدونم ولی این پسره یکم درون گراس واقعا حضوری خیلی خوب و آقا رفتار میکنه ولی پیام اینا اصلا نداده دوست ندارم اول به یه پسر پیام بدم ولی واقعا بدمم نمیاد به یه بهونه ای بهش پیام بدم ببینم چطوری باهام برخورد میکنه میگین چیکار کنم؟
خودش علاقه ای به صحبت باهات داشته باشه پیش قدم میشه..
بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤
تو حضوری همیشه پیش قدم میشه میاد حرف میزنه ولی خب پیام اینا نه
شاید بخاطر همون برون گرا بودنشه
بنظرم پیام نده فعلا صبر کن
بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤
فعلا عجله نکن بزار چند بار دیگه همدیگرو می بینیت یا نه ببین دلش می خواد باز باهات همکلام بشه
نمیدونم ولی فکرنکنم بدش بیاد از اینکه باهام همکلام بشه چون بهرحال گفتم خب از اول ترم تا الان با تنها کسی که تو این کلاس ارتباط داره منم ولی خب میگم دیگه تا حالا پیام نداده
شاید خودش دوست دختر بیرون دانشگاه داشته باشه فوری خودتو ننداز وسط هنر اینه کاری کنی اون بیاد باهات صمیمی تر بشه نه اینکه با پیام دادن با زبان بی زبانی بگی که خواهان صمیمی تر شدن هستی.