2821
2789
عنوان

لکه بینی هفته نهم بارداری

269 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، من دیشب ی لکه خون توی لباس زیرم دیدم فقط همون بود و تا الان دیگه اتفاقی نیافتاده ، درد هم ندارم فقط گاهی بلند شدنی یا عطسه کردنی شکمم میگیره، دردش مثل گرفتگی رگ پا میمونه و زود رفع میشه، بنظرتون نیازه به دکتر مراجعه کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله حتما لازمه

دم خودم گرم که...                                                                 ⇦ نه فیکم✖                                                                      ⇦نه آسم✖نه خاصم✖   ‌‌‌                                                                    ⇦من اینم👇                                                                       ⇦يه تخس با كلاسم ツ

عزیزم منم هفته نهم همینجوری بودم لکه داشتم ی بار چون جاروبرقی زدم پشتم درد گرفت بعدش لکه، من الانم که دوازده هفته هستم عطسه میکنم فشار خیلی زیادی به شکمم میاد انگار بچه میخواد کنده شه خخخخخ نگران نباش سونو دادم بچم سالم بود

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم منم هفته نهم همینجوری بودم لکه داشتم ی بار چون جاروبرقی زدم پشتم درد گرفت بعدش لکه، من الانم ک ...

اره حالا من کارهم نمیکنم زیاد انشاالله همه بسلامتی زایمان کنیم