2821
2789
عنوان

کیا بیبی فیس و خوشگل نچرالن

378 بازدید | 72 پست

من خودم خیلی بیبی فیسم جوری که یک ماه پیش سرکارم پسره فکر کرده بود۱۶،۱۷سالمه ازخانمه پرسیدم چرا این پسره بهم میگه جیرجیرک گفت شوخی میکنی سربه سرت میذاره چون کوچولویی بهش گفتم یعنی چی کوچولوام 🫤 گفت چند سالته ؟

گفتم چندمیخوره به جون خودم گفت ۱۶،۱۷ میخوره

وقتایی که آرایش غلیظ میکنم سنم یکم بیشتر میخوره البته بازم نهایتش ۲۱,۲۲

دماغم کوچولو وخدادادی گونه خدادادی دارم ابروهام مشکیه مژه هامم بدنیس لبام کوچولو

به نظرتون چیکار کنم سنم یکم بیشتر بشه

موهامو مامانم نمیذاره رنگ بذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندسالته ؟

کاش عکس بزاری کنجکاومون کردی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

منم همینم... اهل تغییر نیستم البته... همین بیبی فیسی رو بشدتتت دوست دارم

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

زیاد از این حس جوانی سرخوش نباشید. چون قرار نیست پایدار باشه.

خیلی ها با فاصله کمی از زمانی که بهشون گفته می شده چقدر از سنت کمتر به نظر می آی؟ بهشون گفته شده چقدر از سنت بیشتر به نظر میآی!

به قول پروین اعتصامی: « شکفته شدن بهر پژمردن است.»

زیاد از این حس جوانی سرخوش نباشید. چون قرار نیست پایدار باشه. خیلی ها با فاصله کمی از زمانی که بهشون ...

خخخ باشه ولی همه اینو ده پونزده سال پیش میگفتن الان خودشون بوتاکس و ژل میزنن من همچنان همونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز